Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο Peramacana..με σοβαρότητα,πλάνο και με μεγάλες φιλοδοξίες για την νέα σεζόν..

Με Τεχνικό Διευθυντή τον Γιώργο Αμανατίδη που είναι και προπονητής στις ακαδημίες !!Η Διοίκηση του Ολυμπιακού δίνει μεγάλη έμφαση στις Ακαδημίες και φυσικά στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου καθότι θεωρεί ότι η δημιουργία παικτών από «τα σπλάχνα» του Συλλόγου, παικτών που θα αγαπούν και θα τιμούν τη ερυθρόλευκη φανέλα και θα έχουν τις ικανότητες να ανταπεξέλθουν στις τεράστιες απαιτήσεις μας, είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο όφελος.

Προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση της Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, η Διοίκηση προχώρησε στην οργανωτική και λειτουργική ενοποίηση τους.

Ο σκοπός της ενοποίησης είναι η δημιουργία οικονομιών κλίμακας στη διαδικασία εκπαίδευσης, αξιολόγησης και ένταξης των νεαρών ποδοσφαιριστών στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της Ακαδημίας, με απώτερο στόχο την προώθηση των καλύτερων στην Α’ ομάδα.

Οι ενέργειες της Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό σκέλος. Ο Ολυμπιακός δείχνει σε συνεχή βάση το κοινωνικό του πρόσωπο και οι νεαροί μας αθλητές αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας. Ενθαρρύνουμε τους αθλητές μας να συμμετέχουν σε διάφορες πρωτοβουλίες με κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα.

Εχέγγυο της επιτυχίας μας είναι η πίστη στη δουλειά που γίνεται και η εξασφάλιση προς τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, ότι αυτά εντάσσονται σε ένα ποιοτικό περιβάλλον, όπου ψυχαγωγούνται, διαμορφώνουν χαρακτήρες, βελτιώνουν τις επιδόσεις τους και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας.BOUKIS


 
Top