ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑ
Μιλώντας με το Δημήτρη Ζάχαρη, μας εξομολογειται την αγάπη του και την λατρεία του που εχει για το ποδόσφαιρο.

Mας εξομολογειται τα μυστικά της μπάλας, και τα μεγάλα του συναισθήματα για το άθλημα.


Aπολαύστε την υπέροχη συνέντευξη που του πήρε το sportactive.gr

Καλησπέρα σε όλους τους τηλεθεατές του sport active ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!!

1)Που ξεκινησες  την καριερα σου στο παοδοσφαιρο.

Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από τους φόβους Α.Σ. Λαμια από μια ομάδα που ήταν φυτώριο για την περιοχή και με βοήθησε πολύ όλο αυτό να ξεκινήσω τα βήματα μου..

2)Υπηρχαν ανθρωποι που σε πιστεψαν και σε βοηθησαν 

Μέσα από πολλές δυσκολίες σε αυτόν το χώρο μπορώ να πω πως λίγοι ήταν η άνθρωποι που με στήριξαν σε όλοι μου την προσπάθεια και τους ευχαριστώ που ήταν και συνεχίζουν να είναι δίπλα μου.3)Ποια ητανε η γνωμη της οικογενειας σου με το που εμαθαν πως  θα ασχοληθεις με το ποδοσφαιρο .

Γνώμη της οικογένειας μου ήταν και είναι να ακολουθήσω αυτό που αγαπάω πότε δεν στάθηκαν εμπόδιο για μένα και για τα όνειρα μου με έχουνε στήριξη σε πολύ δύσκολες στιγμές και τους ευχαριστώ για όλα!! 

4)Πως μπόρεσες να συνδυάσεις το ποδόσφαιρο με το σχολείο και αν υπήρξαν προβλήματα

Το σχολείο για κάθε άνθρωπο είναι βασικό καθώς μαθαίνει να εντάσσεται ο άνθρωπος στην κοινωνία και να κάνει φιλίες και να προσπαθεί να πετύχει τα όνειρα του μέλλοντος.

5)Πίστευες πως είχες την δυνατότητα να αποκομίσεις χρήματα από το ποδόσφαιρο και να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα

Στην ζωή δεν είναι το παν τα χρήματα αλλά είμαι τυχερός που κάνω αυτό που αγαπάω και ανταμείβομαι από αυτό και ευχαριστώ το θεό για όλα αυτά!!!! 6)Έχεις συνδυάσει το ταλέντο και την σκληρή δουλεία και έχεις κάνει θυσίες για αυτό

Εχω κάνει πολλές θυσίες έχω αφήσει πολλά πράγματα για να πετύχω τους στόχους μου δεν το μετανιώνω πότε ίσα ίσα χαίρομαι που κάνω αυτό που αγαπάω και ας χάνω κάποια πράγματα που κάποια άλλα παιδιά τα θεωρούνε δεδομένα για την καθημερινή τους ζωή.! 

7)Έχεις μείνει ικανοποιημένος με την  μέχρι τώρα πορεία της καριέρα σου και ποιοι είναι οι μεθεπόμενοι στόχοι σου

Μέχρι τώρα έχω προσπαθήσει πολύ για το ποδόσφαιρο και το αγαπάω φυσικά πολύ έχω κάνει λάθη τα οποία τα άφησα στην άκρη στη μέχρι τώρα πορεία μου πιστεύω στον εαυτό μου και η μέχρι τώρα πορεία μου με καθιστά δυνατό για να συνεχίσω να προσπαθώ να πάω πιο ψηλά με σταθερά βηματα..

8)Ποιο ήταν το ίνδαλμα σου 

Ντάνι Αλβες ένας δυνατός ποιοτικός και πολύ σταθερός ποδοσφαιριστής..!!!9)Δουλεύεις σκληρά για την θέση που παίζεις  

 Ναι είναι μια θέση που έχω δουλέψει από τα πρώτα μου βήματα δουλεύω πάνω σε αυτή κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος!!!

10)Σχέσεις στην ομάδα σου είναι καλές, υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας.

 Η σχέσεις στην ομάδα μου είναι πολύ καλές υπάρχει σοβαρότητα και πολύ δουλειά για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχομε θέση σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα...

11 Αθλητικές εγκαταστάσεις ,οι προπονητηκοί χώροι  σε ικανοποιούν 

Η εγκαταστήσει είναι καλές υπάρχουνε άνθρωποι μέσα από την ομάδα που ασχολούνται σε καθημερινή βάση ώστε να μην μας λείψει τίποτα και ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε καλή κατάσταση!
Υπάρχει βοήθεια από όλοι την τοπική κοινωνία καθώς γίνεται μια προσπάθεια για κάτι καλό και σε αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει η Ε.Π.Σ. είναι δίπλα μας!
12)Η διαιτησία  τι ρόλο παίζει σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και ειδικά στην Δ’ εθνική;

 Η διαιτησία είναι βασικό κομμάτι είναι έχουνε την μεγαλύτερη ευθύνη του αγώνα καθώς από ένα δικό τους λάθος μπορεί να κριθούν πολλά πράγματα αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι και αυτοί και δεν πρέπει σε κάθε λάθος να τους στήνουμε στην γωνία!!

 12)Οι παράγοντες είναι κοντά στην ομάδα υπάρχουν προβλήματα

Οι παράγοντες είναι δίπλα στην ομάδα την αγαπάνε και κάθε μέρα προσπαθούνε να μην μας λείψει τίποτα χάνουνε και αυτοί χρόνο από την οικογένεια τους και αφήνουνε πολλά πράγματα για να είναι δίπλα μας .

 13)Υπάρχει χρόνος για την οικογένεια σου, για  την κοπέλα σου,  για τους φίλους 

Αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πολύ χρόνος καθώς ο χώρος στον οποίος βρίσκομαι δεν έχει μόνιμη σταθερή κατοικία και βρίσκομαι χιλιομετρα μακρια,μπορείς να είσαι δίπλα στην οικογένεια σου αλλά παρ όλα αυτά πάντα θα βρίσκεις χρόνο για τους ανθρώπους που αγαπάς και να είσαι δίπλα τους...14)Πως περνάς τις ελεύθερες σου ώρες, έχεις κάποιο άλλο χόμπι

Μου αρέσει  και να περνάω στιγμές με φίλους βλέποντας ταινίες παρακολουθώντας ποδόσφαιρο για καφέ και να ξεφεύγω από την δύσκολη καθημερινότητα! 

15) Αλκοόλ, σεξ και ποδόσφαιρο συνδυάζονται μεταξύ τους

 Είμαι κατά δεν συνδυάζεται αν αγαπάς τον εαυτό σου και αυτό που κάνεις πρέπει να σέβεσαι τον χώρο και τον τρόπο που εργάζεσαι για να μπορείς να ανταποδίδει σωστά ο οργανισμός σου!! 

16) Ακολουθείς κάποιο ειδική διατροφή ,παίρνεις κάποια συμπληρώματα 

 Ακολουθώ κάποια προγράμματα διατροφής ναι για να μπορώ να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση!!!17)Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω τι λάθη θα απέφευγες  μετανιώνεις για πράγματα που έχεις κάνει

 Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα απέφευγα πολλά και πιο πολύ αποφάσεις που πήρα χωρίς να τις σκεφτώ καλά.

Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους που μου έκαναν κακό και όχι καλό  αλλά μέσα από τα λάθη μου έγινα πιο δυνατός και έμαθα πολλά και πιο πολύ να μην εμπιστεύομαι εύκολα,και ευχαριστώ που βρέθηκαν μπροστά μου και πήρα κάποια μαθήματα.

Για την συνέχεια της ζωής μου εδώ θέλω να συμπληρώσω πως υπήρχαν και άνθρωποι που μου στάθηκαν και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ πέρα από την οικογένεια μου μου στάθηκαν άνθρωποι που δεν το περίμενα ποτέ και τους ευχαριστώ που ήταν και είναι δίπλα μου και 2-3 Καλή φίλοι επίσης και για αυτούς θα είμαι δίπλα τους..

18)Αν είχες την δυνατότητα τι θα άλλαζες στα πρωταθλήματα 

 Πλέον έχουνε δρομολογηθεί πολλά πράγματα και η Γ ΕΘΝΙΚΉ οδεύει σε καλά βήματα σε μια δύσκολη εποχή και σε μια πολύ δύσκολη εθνική κατηγορία...!

 Τέλος εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστες παράγοντες και όσους ασχολούνται με τον χώρο του αθλητισμού και να υπάρχει υπομονή και στηρίξει από όλους!!!!

BOUKIS


 
Top