Αποτέλεσμα εικόνας για χατζηκυριακειο αε
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Χατζηκυριακείου, όσον αφορά του δανεικούς ποδοσφαιριστές στα Πρωταθλήματα του Πειραιά, και για τα σωματεία που λειτουργούν έτσι σε κάθε μεταγραφική περίοδο:

''Η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 μέσω του μέλους του ΔΣ, Μιχάλη Μουσελή εκφράζει ένα παράπονο προς τα σωματεία που κάθε χρόνο δίνει όποιον έφηβο του ζητήσουν δανεικό.

Δεν τα ονοματίζουμε για να μην μας πουν ότι τα στοχοποιούμε και μιλάμε για σωματεία που πρωταγωνιστούν στη Α' Πειραιά ότι ποτέ μα ποτέ δεν μας βοήθησαν δίνοντας μας έστω δανεικό ένα ποδοσφαιριστή ή έστω μία ώρα προπόνησης.

Τώρα που αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη γηπέδου, εξαίρεση σε αυτό αποτελούν τα σωματεία ΑΟ Καστέλλας που έχουμε κάθε χρόνο συνεργασία προς όφελος και των δύο όπως επίσης και ο Παντζιτζιφιακός που μας έδωσε πέρυσι το Γενάρη το Νεαρό Τερματοφύλακα Τάσο Κολοκυθιά.

Επίσης τα Σωματεία Θύελλα Μοσχάτου και Ένωση Καμινίων που εδώ και δύο χρόνια μας φιλοξενούν κάθε δεύτερη εβδομάδα για διεξαγωγή φιλικού προπονητικού χαρακτήρα''.

BOUKIS


 
Top