Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

''Γκρέμισε'' τον Πειραιά με την μεταγραφή που ολοκλήρωσε πριν απο λίγο η Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού.

Στα χρώματα της ντύνεται ένας απο τους καλύτερους επιθετικούς του Πειραιά και όχι μόνο, Κώστας Σαλάμης.

Ο Σαλάμης έπαιξε την τριετία 2014-17, στην ΑΕ Νεάπολης σε Γ' και Β' κατηγορία, φτάνοντας στον ασύλληπτο αριθμό 61 τερμάτων.

Ο 31 ετών φορ, διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και την έφεση στο σκοράρισμα όπως αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση.

''Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Σαλάμη!!! 

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή καταξιωμένου με παραστάσεις από Β' εθνική και με μεγάλη ποιότητα και αξία αγωνιστική.

Ο Σαλαμης είχε πολλές προτάσεις από πολλές ομάδες αλλά η διοίκηση έκανε τα πάντα ώστε να φέρει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και ήρθε σε συμφωνία καθώς υπήρξε και απόλυτη ταύτιση στόχων και απόψεων.

Επισης το σημαντικότερο ήταν ότι ο προπονητής της ομάδας μας είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής καθώς έχει υπάρξει άριστη συνεργασία και στο παρελθόν με επιτυχίες.

Ο Κώστας Σαλαμης αγωνίζεται ως Σέντερ φορ αλλά κ σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια ευκολία.Την τελευταία τριετία οι αριθμοί λένε αρκετά...σε 90 συμμετοχές είχε πετύχει 61 γκολ.

Διακρινεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και την έφεση στο σκοράρισμα(εχει πετύχει πάνω από 110 γκολ συνολικά) και την δημιουργία στο παιχνίδι του.

Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Άγιο Δημήτριο (Β'εθνικη), Μοσχάτο(Δ'εθνικη),ΑΣ Δραπετσώνας,ΑΕ Νεάπολης. 

Κώστα καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας''!

BOUKIS


 
Top