ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΝΙΚΑΙΑ
Την εμφάνισή του έχει κάνει τα τελευταία βράδια ένας επίδοξος… «δράκος» στη Νίκαια, που έχει προκαλέσει τρόμο στην περιοχή.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος και των χαρακτηριστικών του (άνδρας ηλικίας 30 ετών περίπου, καστανόξανθος), έχουν πληθύνει οι καταγγελίες στην περιοχή ενώ ιδιαίτερος «ντόρος» γίνεται και στα social media, όπου νεαρές κοπέλες, είδαν ή άκουσαν κάτι σχετικό με εκείνον.

Τα βήματά του εντοπίστηκαν κοντά στο Περιβολάκι, ενώ όπως λένε οι καταγγέλουσες, κινήσεις του έχουν εντοπιστεί και στην Αγία Σοφία του Πειραιά, πιθανόν και στο Κερατσίνι ή στο Περιστέρι.

Παραθέτουμε κάποιους διαλόγους-συζητήσεις που έχουν γίνει στο facebook σχετικά με το θέμα.

Ελπίζουμε να βοηθήσουν και την Αστυνομία στον εντοπισμό του.

Οι διάλογοι του «τρόμου»

- «Προσοχή στη Νίκαια στη περιοχή Περιβολακι.

Πριν από μισή ώρα άντρας καστανόξανθος γύρω στα 28-30 με λευκό tshirt και σκούρο χρώμα βερμούδα μου επιτέθηκε όχι με σκοπό τη κλοπή.

Τη »γλύτωσα» με φωνές και σπρωξίματα στην είσοδο του σπιτιού μου.

Βεβαίως και αυτή τη στιγμή πάω στην Αστυνομία να αναφέρω το γεγονός απλά κάνω το ποστ για τις κοπέλες που είμαστε από την ίδια περιοχή ώστε να προσέχουν σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή κινούνται στην ίδια περιοχή!

- Κοινοποιήστε όσοι μένετε Νίκαια παρακαλώ είναι σοβαρό.

Μην πιάσει κανένα κοριτσάκι στα χέρια του!

- Ο άρρωστος π…μπορεί να πηγαίνει κ στις γύρω περιοχές ή ποιος ξέρει που αλλού…

- Ευτυχώς δεν έφερε μαζί του κάποιο αιχμηρό αντικείμενο και δεν συνέβησαν τα χειρότερα.

Το πώς σηκώθηκε να φύγει μετά από φωνές και μια μικρή »πάλη» μου φαίνεται απίστευτο.

Παρά το σοκ και τη άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σκέφτηκα ότι αυτός ο »άνθρωπος» έφυγε από μένα και πάει να βρει άλλο θύμα, και φοβούμενη ότι θα βρει καμιά κοπελίτσα 18 χρόνων έγραψα το συγκεκριμένο ποστ, ώστε να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται, και να είναι προσεκτικοί αν κυκλοφορούν στη ευρύτερη περιοχή.

Το μόνο που θα πω είναι: (κυρίως απευθύνομαι σε κοπέλες, ωστόσο εφιστώ τη προσοχή όλων γιατί κάποιος-α μπορεί να έχει ανάγκη τη βοήθειά μας) σε περίπτωση που αντιληφθείτε ότι κάποιος σας ακολουθεί ή είναι αρκετά κοντά σας, ακόμα και αν δεν είστε σίγουρες, για αρχή περάστε στο απέναντι πεζοδρόμιο για να δείτε την αντίδραση του.

Εάν περάσει και αυτός προσπαθήστε να πάτε στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


BOUKIS


 
Top