Αποτέλεσμα εικόνας για livaja aek
Για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Κροατίας, αλλά και για την παρουσία του στην ΑΕΚ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του ο Μάρκο Λιβάγια.

25χρονος επιθετικός σημείωσε πως σημαντικό ρόλο στην κλήση του στην εθνική Κροατίας, έχει παίξει και το γεγονός πως στην «Ένωση» έχει βρει σταθερότητα. 


«Νιώθεις πάντα χαρούμενος όταν έχεις κλήση να αγωνιστείς στην Εθνική ομάδα. Ήταν λάθος για’ μένα το να μην έχει γίνει νωρίτερα, αλλά έχω κάποια ενοχή και’ γω σε αυτό. Δεν είχα ποτέ μια σταθερότητα, όπως αυτήν που έχω αποκτήσει στην ΑΕΚ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. 

Είμαι χαρούμενος, τώρα όλα μου έχουν έρθει όπως θέλω, και μου αρέσει. Οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές, δεν μια μια αλλαγή την οποία θα χρειαστεί να συνηθίσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, περνάω όμορφα στην Ελλάδα και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ.

Ο αγώνας που έχουμε με την Πορτογαλία, είναι φιλικού χαρακτήρα, ωστόσο με την Ισπανία θα έχει σημασία το σκορ. Θα κάνω το καλύτερο μου! Όσα περισσότερα μπορώ για να βοηθήσω θα τα κάνω. Νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδια, όλος ο κόσμος θα τα δει, παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δούμε πού είμαστε» είπε ο Λιβάγια στην ιστοσελίδα «net.hr». 

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top