του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Σπουδαίο φιλικό θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης την ερχόμενη Κυριακή 9/9 με τον Ιωνικό να φιλοξενεί την ΑΕΛ.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, και ένα φιλικό με ομάδα επιπέδου Super League είναι ίσως η κατάλληλη ευκαιρία για τους κυανόλευκους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους του εμπρησμού στο Μάτι.

Αναλυτικά:

''Υπενθυμίζεται στον φίλαθλο κόσμο πως η φιλική αυτή αναμέτρηση (τρίτο φιλικό της ομάδας) γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά.

Για τον λόγο αυτό, διευκρινίζεται πως σε έναν αγώνα αλληλεγγύης σαν και αυτόν θα υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ, και δεν θα τίθενται σε ισχύ τα εισιτήρια διαρκείας. Η συνεισφορά μας πρέπει να είναι άμεση και σημαντική για αυτό θα υπάρχει γενική είσοδος (5 ευρώ).

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 Ιωνικός και ΑΕΛ έρχονται αντιμέτωποι σε ένα παιχνίδι με «άρωμα» Α’ Εθνικής, αλλά κυρίως με γνώμονα έναν ιερό σκοπό.*Σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Νεάπολης (1-2 και 3) θα υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ, ενώ στην θύρα 5(VIP) στα 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα φυσικά θα διατεθούν για τις όποιες ανάγκες των  πληγέντων από την φωτιά.

*Δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας''.

BOUKIS


 
Top