ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΠΕΙΡΑΙΑ

Μοιάζει απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, οι μπουλντόζες μπήκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ σήμερα το πρωί, αφού  είναι γεγονός ξεκίνησαν τα έργα  ανακατασκευής του γηπέδου.

Ένα έργο, που εδώ και χρόνια όλο κάτι συνέβαινε και δεν ξεκινούσε.

Η ουσία είναι ότι  έχουμε  εκίνηση των εργασιών, με την ελπίδα ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν όσο πιό γρήγορα γίνεται, ώστε να πάρουν ανάσα  αρκετά από τα σωματεία του Δήμου Πειραιά.

Του Δήμου Πειραιά, που πρέπει να τονισθεί  ότι είναι ο μόνος Δήμος που δεν διαθέτει γήπεδο Ποδοσφαίρου, για τα ερασιτεχνικά σωματεία!

Να σημειώσουμε ότι σε πρώτη φάση αρχικά θα γίνει ξήλωμα του χαλασμένου χλοοτάπητα, στην συνέχεια χωματουργικές εργασίες,  επισκευή των αποδυτηρίων,  επισκευή του ηλεκτροφωτισμού, και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα.

Και επειδή τολμήσαμε να μιλήσουμε κατιδίαν με τους υπεύθυνους της ανάδοχου εταιρείας, για το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του γηπέδου,  η απάντηση που πήραμε ήταν ξεκάθαρη..

"Εφόσον πληρωνόμαστε  βάση  του προγράμματος που έχει η περιφέρεια, τα έργα θα προχωρήσουν και θα ολοκληρωθούν έγκαιρα".BOUKIS


 
Top