ΠΕΙΡΑΙΑ
Μία συμφωνία που ήταν γνωστή εδώ και καιρό επισημοποιήθηκε σήμερα (6/9) από τον Ολυμπιακό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σκουμπάκη από τη Γλυφάδα. 

Ο 20χρονος Χανιώτης πολίστας αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και προορίζεται για αντικαταστάτης του Βαγγέλη Δελακά, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση και ανέλαβε καθήκοντα βοηθού του Θοδωρή Βλάχου.

Ο Σκουμπάκης αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου με την εθνική νέων ανδρών, πέρυσι στο Βελιγράδι, ενώ αποτελεί ήδη στέλεχος της εθνικής ανδρών, με την οποία συμμετείχε φέτος στην τελική φάση του Europa Cup, αλλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελόνης. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων και από το 2015 μέχρι πέρυσι έπαιξε στη Γλυφάδα, με την οποία έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας την περασμένη περίοδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο και για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. 

Εύχομαι να ενταχθώ στην ομάδα και να προσφέρω και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. 

Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω να διατηρήσουμε τα κεκτημένα από την περσινή εντυπωσιακή σεζόν», δήλωσε ο πανήψυλος (2,03μ.) αμυντικός στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕBOUKIS


 
Top