ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΚΑΜΙΝΙΑ
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ατρόμητος Πειραια σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών μαθητών - αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του σωματείου, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019. 

Βασικό όραμα του σωματείου, να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει όλους τους μικρούς φίλους να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες. 

Στόχος, η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθαι», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού.

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ατρομητου Πειραια Soccer Schools διδάσκουν πτυχιούχοι προπονητές και καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα και εμπειρία ετών στο ποδόσφαιρο. 

Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 5 ετών έως και έφηβοι ηλικίας 15 ετών με στόχο όχι μόνο να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν μια σωστή νοοτροπία και παράλληλα έναν ισχυρό, ώριμο και κοινωνικό χαρακτήρα.

 Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλουν πλήθος αγώνων αναλογικά με την ηλικία του αθλητή, με ομάδες απο τον Πειραια και  την Αττικη .

Για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες οι εγγραφές στην Ακαδημία στα γραφεία μας Δωδεκανήσου 59 Καμινια Πειραιά καθημερινά 17.30 - 20.30  ΤΗΛ  2104221079 -6972291073 


BOUKIS


 
Top