Η Battey Nutrition Whey είναι το τέλειο συμπλήρωμα για όσους επιθυμούν να μειώσουν τον χρόνο αποκατάστασης, να χτίσουν μυς, να κάψουν λίπος και να βελτιώσουν τη φυσική τους απόδοση. 


Διαθέσιμη σε 9 υπέροχες γεύσεις! ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!🚚 Τηλεφωνικές παραγγελίες ☎2104919490H Battery Whey έρχεται και είναι εδώ για να μείνει - το ναυαρχικό μας προϊόν παρέχει όλα όσα χρειάζεται το σώμα σας μετά από μια έντονη προπόνηση ,απαράμιλλη  ποιότητα, νόστιμη γεύση, μεγάλη διαλυτότητα και ανταγωνιστική τιμή.

Ο τύπος βασίζεται στο συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας μαζί με απομονωμένη πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για να εξασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα πρωτεΐνης ταχείας απορρόφησης στο καθημερινό σας ρόφημα.

-Βασικά δομικά στοιχεία για την αποκατάσταση των μυϊκών ιστών.

-Ενισχύει την ανάκτηση μετά την άσκηση.

-Ταχεία απορρόφηση και σταθερή παροχή αμινοξέων μέσω πεπτικών ενζύμων και περιεκτικότητας απομονωμένων πρωτεϊνών ορού γάλακτος.

-Η προστιθέμενη κρεατίνη, η οποία στα 3 γραμμάρια την ημέρα αυξάνει την απόδοση.

-Εxtra αμινοξέα,extra bcaas

-Xωρίς λακτόζη.

-Χωρίς γλουτένη.

Η BATTERY WHEY είναι η επιλογή για πελάτες που δεν θα συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο. Aυτό το προϊόν είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν βοήθεια για βελτιωμένη αποκατάσταση, οικοδόμηση μυών ή απλώς στοχεύοντας να ζήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

BOUKIS


 
Top