ΠΕΙΡΑΙΑ
Ένας "θρύλος" στο ΣΕΦ. Δίπλα στην φυσική έδρα του μεγάλου Θρύλου του Πειραιά, στον χώρο περιπάτου του Σταδίου Ειρήνης.και φιλίας, απέναντι από τα γραφεία της ΕΠΣΠ στα ανακαινισμένα γηπεδάκια ποδοσφαίρου άνοιξε το Legend.
Ενας καταπληκτικός χώρος που ήρθε να συμπληρώσει με το κομμάτι της εστίασης το πανέμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον ανάμεσα στο Ολυμπιακό προπονητήριο του Beach Volley και τα γηπεδάκια 5×5. 

Ανοιξε λοιπόν ο θρύλος, the legend ένα καταπληκτικό αναψυκτήριο/καφετέρια που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 22.00.

Οι άνθρωποι που το οραματίστηκαν και το υλοποίησαν είναι ποδοσφαιρικοί εξ ού και η επιλογή του χώρου αυτού. Με μπόλικο μεράκι και αγάπη για το άθλημα επέλεξαν να βρίσκονται κοντά στους χώρους άθλησης .

Στο Legend οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θα μπορεί κανείς να βρεί εξαιρετικά εδέσματα, όπως διαφορες πίτες, πίτσα, χοτ ντογκ, τόστ, κρύα σάντουιτς σε μεγάλη ποικιλία, κάθε είδους καφέ, αναψυκτικα, ενεργειακά ροφήματα, και καταπληκτικούς χυμούς απο ένα μοναδικό μηχάνημα αποχύμωσης που μπορεί να μετατρέψει τα πάντα... στον χυμό της απολύτου επιλογής σας. Είναι το 10 το καλό της γεύσης το μαγαζί...

Ειδικά την Δευτέρα 3/09/2018 θα είμαστε από.νωρίς έτοιμοι να υποδεχθούμε και να εξυπηρετήσουμε τους συμμετέχοντες των ομάδων της ΕΠΣΠ στην μεγάλη κλήρωση του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων. 

Στον χώρο θα βρίσκονται άνθρωποι του Legend διαθέσιμοι να δεχθούν την παραγγελία σας και να σας την παραδώσουν.άμεσα χωρίς να χρειασθει να κοινηθείτε ούτε βήμα...εκτός αν προτιμάτε την βόλτα από τον χώρο μας για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε.

LEGEND ήρθαμε για να μείνουμε να πρωταγωνιστήσουμε...γιατί όλα στην ζωή είναι ένας όμορφος αγώνας ποδοσφαίρου.

LEGEND καλή αρχή με υγεία για όλους και επιτυχίες όπως τις εννοεί ο καθένας.BOUKIS


 
Top