Αποτέλεσμα εικόνας για λετο
Από τον Παναθηναϊκό κατέληξαν σε συμφωνία σε δύο υποθέσεις «αγκάθια» αναφορικά με οφειλόμενα προς το Αμβούργο για την μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αΐν και τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει λύσεις σε ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν για οφειλόμενα προς παίκτες και ομάδες. Την Τετάρτη οι πράσινοι έφτασαν σε δύο σημαντικές συμφωνίες ακολουθώντας την τακτική που έχουν επιλέξει σε όλα τα αντίστοιχα θέματα το τελευταίο διάστημα. Την άμεση καταβολή, δηλαδή, ενός μικρού ποσού και στη συνέχεια την αποπληρωμή σε ένα βάθος χρόνου μέσω αρκετών δόσεων.

Οι δύο αυτές συμφωνίες αφορούν αρχικά το Αμβρούργο για οφειλόμενα από την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν καθώς οι Γερμανοί διατηρούσαν ποσοστό μεταπώλησης αλλά και το συμβόλαιο της δεύτερης θητείας του Σεμπάστιαν Λέτο στην ομάδα. Πρόκειται για δύο αρκετά επικίνδυνες για το τριφύλλι υποθέσεις που φαίνεται πως έχουν αίσιο τέλος.

Έτσι, υπάρχει πίστη πως με ανάλογο τρόπο και εφόσον βέβαια υπάρχει καλή θέληση και από την άλλη πλευρά θα βρεθεί η χρυσή τομή και σε άλλα αντίστοιχα ζητήματα χωρίς να κινδυνεύσει ο Παναθηναϊκός με άλλες κυρώσεις.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top