του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Περάματος, για την νέα αγωνιστική σεζόν που ανατέλει, ενώ εγγυήθηκε και την στήριξη στους άλλους συλλόγους της πόλης, έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται:

''Φέτος είναι η χρονιά του Περάματος και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο Ολυμπιακός Περάματος ενισχύθηκε σε όλα τα σημεία όπου χρειάστηκε ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς, ενώ δυναμικά μπήκε η Α.Ε. Περάματος όπως φυσικά και ο Περαμαϊκός ο όποιος στις μεταγραφές του έδωσε άλλο χρώμα στο Πέραμα.

Σίγουρα και η πορεία του Πυθαγόρα θα είναι όσο το δυνατότερο καλύτερη προς την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία αλλά και το Ικόνιο είναι μία ομάδα σταθερότητας.

Ευχόμαστε σαν Ολυμπιακός Περάματος στους συντοπίτες μας το καλύτερο και προσπαθώντας να φέρουμε στο Πέραμα ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιρικός λαός.

Θέλουμε όλα τα σωματεία κοντά μας για να φτιάξουμε το μεγάλο Πέραμα με μεγάλες ομάδες ώστε να μπορούμε να είμαστε υπολογίσιμοι από δω και πέρα σε όλο το πολύ πειραϊκό ποδόσφαιρο, και γιατί όχι ακόμα και σε πιο μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα και ο καθένας χώρια αποτυγχάνει και δυστυχώς έρχεται η μιζέρια, γι’ αυτό όλοι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες και αγωνιστικές αλλά και έξω αγωνιστικές καταστάσεις.

Μετα τιμής το ΔΣ Ολυμπιακού Περάματος''.

BOUKIS


 
Top