ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΑ
Τέθηκε στην διάθεση των σωματείων μας η Προκήρυξη Κυπέλλου Πειραιά περιόδου 2018-2019, την οποία τα σωματεία μας  μπορούν να την προμηθευθούν από την Γραμματεία της Ένωσης ή από την επίσημη ιστοσελίδα www.epspeir.gr

Tα βασικά  σημεία που πρέπει να γνωρίζουν τα σωματεία είναι τα εξής:

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το ΣΚ 15-16 /9 και θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Γ΄ και της Β΄ Κατηγορίας (οι ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας θα κληρωθούν μεταξύ τους και το ίδιο οι ομάδες της Β΄ Κατηγορίας).

Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το ΣΚ 22-23/9 και θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα προκριθούν από την 1η αγωνιστική μαζί με τις 28 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας.

Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το ΣΚ 29-30/9 και θα συμμετάσχουν  οι ομάδες που θα προκριθούν από την 2η αγωνιστική  μαζί με τις 6 ομάδες της Γ΄ Εθνικής.
Λόγω του ότι το συγκεκριμένο ΣΚ οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής έχουν  αγώνες πρωταθλήματος, οι αγώνες τους θα γίνουν  Τετάρτη.

Και τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής θα πρέπει να έχουν στην ενδεκάδα τους  τουλάχιστον 2 μικρούς ποδοσφαιριστές- γεννηθέντες το έτος 1998 και μετά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Πειραιά λήγουν  στις 31.8.2018
Υποχρεωτικά συμμετέχουν οι ομάδες της  Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας & της Γ΄ Εθνικής, Προαιρετικά οι ομάδες της Β΄& Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Για τα σωματεία της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας το Παράβολο συμμετοχής είναι δωρεάν.BOUKIS


 
Top