ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΝΙΚΑΙΑ 
Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού στο γήπεδο της Νεάπολης.

Εδωσε το τέταρτο φιλικό παιχνίδι της εμφάνισε πολύ καλό πρόσωπο με κοντά τις γραμμές ,εξαιρετική τακτική από τον Βασίλη Σπάθα και παρά τις απουσίες που είχε κατάφερε  να πάρει ισοπαλία. 

Αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.  

Μελετίδης και Πασαλίδης έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο ,ενώ ο «Πάσα» είχε  μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 60ο λεπτό αλλά ο τερματοφύλακας του Ιωνικού πραγματικά απογειώθηκε στο αριστερό του παραθυράκι κάνοντας μία πολύ δύσκολη απόκρουση.


Πρόσημο θετικό είχε η πρώτη φιλική αναμέτρηση του Ιωνικού κόντρα στον Μανδραϊκό, 

Τα πρώτο δεκάλεπτο είχε έναν αναγνωριστικό τόνο (πρόκειται άλλωστε και για το πρώτο φιλικό του Ιωνικού μετά από την έναρξη της προετοιμασίας) και σημαδεύτηκε δυστυχώς από τον τραυματισμό του Γκοτσούλια στο χέρι – γεγονός που άλλαξε τα σχέδια του προπονητή αφού στη θέση του αμυντικού μέσου των κυανόλευκων πέρασε ο Δημολιός και σαν «εξάρι» αγωνίστηκε ο Δημακάκος.


Να σημειωθεί πως υπήρξαν αρκετές αλλαγές στη διάρκεια της επανάληψης.

Δυναμικότατο «παρών» έδωσε για ακόμη μια φορά ο κόσμος του Ιωνικού γεμίζοντας τις θύρες που είχαν ανοίξει για το φιλικό.


ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης (Κυρίτσης 45’), Παντελίδης (Πλατέλλας 45’), Ντιακιτέ (Μητσιογιάννης 60’), Σκόνδρας (Μαντζώρος 45’), Δημακάκος (Αβράμης 85’), Ντάλας (Τουρούκης 65’), Γκοτσούλιας (α.λ.τ Δημολιός 5’), Καραγιάννης (Κοσμίδης 65’), Θέος (Καρέλης 45’), Σάμιος (Καρυτινός 75’), Κουϊρουκίδης (Τζορτζ Ομπούσου-υπό δοκιμή 60’)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Ιωσήπου, Βλαχόπουλος, Τσακίρης, Ντούμπερετ, Στρατάκης, Μπούσι, Κατσικιάς, Χαλκιάς, Μελετίδης, Πασαλίδης, Μπόρι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1671507276291644

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1671559202953118

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ

BOUKIS


 
Top