ΠΕΙΡΑΙΑ
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους.
Ο ισχυρός άνδρας που στηρίζει την ομάδα του Πειραιά με το ίδιο πάθος στηρίζει και το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας τόσο της Μητροπόλεως Πειραιώς όσο και της Μητροπόλεως Νικαίας.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η προσφορά στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας, για την τροφοδοσία της κατασκήνωσής της στην περιοχή Στεφάνη Βοιωτίας. Καθώς και για τις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Πειραιά που βρίσκονται σε Καπανδρίτι και Παιανία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Ολυμπιακό είναι μπροστάρηδες στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον κι αυτό το αποδεικνύουν οι πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ.

athlitis

Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία νέα παιδιά (από ευαίσθητες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες) μπορούν ν’ απολαύσουν μέρες χαράς και

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩhttps://peiraiotika.gr/vangelis-marinakis-se-mitropolites-serafeim-kai-aleksio-parte-oses-ekatontades-chiliades-evro-chreiazeste/#


BOUKIS


 
Top