του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Η επιθυμία όλων στον Αστέρα Νίκαιας τις τελευταίες μέρες ολοκληρώθηκε, αφού παίκτης του και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Γιάννης Ανδριανόπουλος.

Ο 19χρονος ταλαντούχος και ελπιδοφόρος άσος, συμφώνησε σε όλα με τους υπεύθυνους του ιστορικού συλλόγου, αλλά και με τον τεχνικό Α.Σκανάτοβιτς να βάζει ενα σημαντικό λιθαράκι για την θετική κατάληξη της συμφωνίας αυτής:

''Ταλαιπώρησε έως και την τελευταία στιγμή η ανανέωση του Γιάννη Ανδριανόπουλου στον Αστέρα Νίκαιας αφού μέχρι αργά τη νύχτα με την μάνατζερ του διαπραγματευόταν σκληρά για το χρόνο συμμετοχής του και τα μπόνους σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας! 

Ο 19χρονος δεξιός μπακ με 15 συμμετοχές (1ος μπαίνοντας σαν αλλαγή μετά το 85' με 7) τελικά έδωσε τα χέρια με τον προπονητή Άγγελο Σκανάτοβιτς, που είχε αναλάβει προσωπικά λόγω της φιλίας του με τον παίκτη τις διαπραγματεύσεις κι έκανε ευτυχισμένους τους fan του σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα σε live streaming τις εξελίξεις. 

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συμφωνία και με πλατύ χαμόγελο δήλωσε μπροστά στις κάμερες:

 ''Έμεινα στην ομάδα της καρδιάς μου, στην ομάδα που δέθηκα από τα πρώτα μου χτυπήματα σε μπάλα πριν από λίγους μήνες και θα δώσω τα πάντα γι'αυτήν! Πάμε Αστεράρα!''

BOUKIS


 
Top