Συνεχίζει τον σχεδιασμό της η Σπίθα Νίκαιας, η οποία ανακοίνωσε τις ανανεώσεις, ούτε λίγο ούτε πολύ οχτώ ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. Παπαδόπουλος Συμεών, κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας,που φέτος συμπλήρωσε πέντε χρόνια στο ρόστερ της ομάδας με 119 συμμετοχές και πέντε γκολ.

2. Θεόδωρου Ανδρέας,  αμυντικός μέσος, με επίσης πενταετή θητεία στους Νικαιώτες με 106 παιχνίδια και 2 τέρματα.

3. Νταβιτιάν Μηνάς, τερματοφύλακας γεννηθείς το 1999 και με 76 συμμετοχές απο το 2014.

4. Πιερράκος Ηλίας,  κεντρικός αμυντικός που άρχισε την καριέρα του απο τον Πήγασο Αγ.Διονυσίου, και είναι μέλος της Σπίθας απο το 2016 με 28 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και 2 γκολ.

5. Σαμωνάκης Ιωάννης, αμυντικός μέσος, με 22 συμμετοχές φέτος.

6. Μακρής Στράτος, ακραίος χαφ γεννηθείς το 1999, ήρθε απο τον Ηφαιστο πέρυσι το καλοκαίρι, και 25 παιχνίδια στα πόδια του με 3 γκολ.

7. Βάσιος Νίκος, δεξιός αμυντικός, 22 συμμετοχές.

8. Φλωρέα Γιάννης, επιθετικός γεννηθείς το 1998, με θητεία σε Χαλκηδόνα,
Δόξα Πειραιά και Ήφαιστο.

Ο Γιάννης Μαυρόπουλος πριν συνεχίσει την μεταγραφική ενίσχυση σε συνεργασία με την διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει απο καρδιάς όλους τους παίκτες της σεζόν που μας πέρασε για την συνεργασία τους , τον  άψογο χαρακτήρα τους καθώς  επίσης και για την επίτευξη του στόχου που έθεσε στην ομάδα από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία.

Εκτός από τις ανανεώσεις των παικτών θα παραμείνει  στην ομάδα ο πιστος  στρατιώτης  , εργάτης και συνεργάτης του προπονητή, Μανώλης Μολακας.

         
   

BOUKIS


 
Top