ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΧΑΙΔΑΡΙ
Την Δευτέρα που μας πέρασε έγινε στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης του Χαϊδαρίου ποδοσφαιρικός αγώνας στην μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που τόσο ξαφνικά έφυγε από κοντά μας.

Οι ομάδες πού τίμησαν την μνήμη του ήταν η ομάδα των παλαιμάχων του Θριάμβου Χαϊδαρίου και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιώς .

Τον αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου καθώς επίσης ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σέλευκος ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Νίκος Καραγιάννης ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Μόσχος Γουαδελούπης και από την αντιπολίτευση ο Βαγγέλης Ντηνιακος από τον Ολυμπιακό έδωσε το παρών όλο το ΔΣ των βετεράνων με τον πρόεδρο Γιώργο Δαρίβα και πολλές δόξες του παρελθόντος.

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν την μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ προσφέροντας τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του επίσης πλακέτα πρόσφερε ο δήμαρχος Χαϊδαρίου στα αδέρφια του ΣΤΑΥΡΟΥ επίσης πλακέτα και την φανέλα που τιμούσε τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου έδωσε το ΔΣ των παλαιμάχων της ομάδας μας.

Οι παλαίμαχοι του Θριάμβου Χαϊδαρίου τίμησαν και το Χαϊδάρι τόν διεθνή ποδοσφαιριστή  Ηλία Πουρσανίδη για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι παλαίμαχοι του Θριάμβου Χαϊδαρίου ευχαριστούν τη Δημοτική αρχή του Χαϊδαρίου για την αμέριστη συμπαράσταση της.

Επίσης ευχαριστούμε τον Στάθη ΓΙΑΠΑΠΑΣ και το sport active για την κάλυψη του αγώνα κάνοντας πλούσιο ρεπορτάζ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1573305752778464

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1573391679436538

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ


BOUKIS


 
Top