ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στην εμπειρία και την πολυετή αγωνιστική διαδρομή του Λάμπη Μπαμπαλιούτα επέλεξε να συνεχίσει να επενδύει ο Ηρακλής. 

Οι διοικούντες το «κυανόλευκο» ΤΑΠ κατέληξαν σε συμφωνία με τον 46χρονο λίμπερο για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στη διάρκεια της οποίας, υπενθυμίζεται, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (Challenge Cup). 

Ο Μπαμπαλιούτας θα εξακολουθήσει, επίσης, να αποτελεί και προπονητή του εφηβικού τμήματος του συλλόγου, όπως ίσχυε και στην περυσινή σεζόν. 

Ο αθλητής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανανέωση του συμβολαίου του, αναφέροντας, μέσω λογαριασμού του στο διαδίκτυο: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάνει το καλύτερο μέχρι στιγμής, όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της. 

Λείπουν λίγα κομμάτια ακόμη για να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γίνεται σε ένα πρωτάθλημα που φαίνεται ότι θα είναι καλύτερο από το περυσινό. 

Οι προσδοκίες αυξάνονται, όπως και οι υποχρεώσεις μας απέναντι στην ομάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας ακόμα πιο βασικά. Την περυσινή χρονιά μας βοήθησε πάρα πολύ». 

Κατέληξε ο Μπαμπαλιούτας επισημαίνοντας: «Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη τις κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε για το εφηβικό τμήμα. 

Η ομάδα θα εμφανιστεί το ίδιο δυνατή, όπως και πέρυσι. 

Στόχος μας, φυσικά, είναι να φτάσουμε πάλι στο Final 4 του πρωταθλήματος και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε την πρωτιά, όπως και πέρυσι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top