ΠΕΙΡΑΙΑ
Το Γραφείο του Εισαγγελέα στη Μαδρίτη υπέβαλε συνοπτική έκθεση ενώπιον του Ελεγκτικού Δικαστηρίου, με την οποία ζητεί την επανέναρξη της «υποθέσεως Αμπιντάλ», μεταξύ άλλων προσπαθώντας να «προσδιορίσει με ακρίβεια την ταυτότητα του δωρητή».

Πάντως όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα MundoDeportivo, η εξέλιξη δεν εμπλέκει την Μπαρτσελόνα, που περιμένει την απόφαση του δικαστή, τονίζοντας ότι η μεταμόσχευση ήπατος του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε «σύμφωνα με το νόμο».

Όπως είναι γνωστό η ισπανική «El Confidencial», αποκάλυψε τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες συμμετείχε ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ (που σήμερα ρίσκεται στην φυλακή για «ξέπλυμμα βρώμικου χρήματος»), και αναφέρονται σε παράνομη αγορά ήπατος για τον Ερίκ Αμπιντάλ!

Υπενθυμίζεται πως το Μάρτιο 2011, ο πρώην άσος των Καταλανών, που αργότερα αγωνίσθηκε και στον Ολυμπιακό, διεγνώσθη με καρκίνο στο ήπαρ, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κι έναν χρόνο αργότερα (Μάρτιος 2012), ανακοινώθηκε πως χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος. Εκείνη την εποχή γνωστοποιήθηκε, πως δότης του μοσχεύματος, ήταν ο εξάδελφος του Αμπιντάλ, Ζεράρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

BOUKIS


 
Top