ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΠΕΡΑΜΑ 
Ο 29χρονος επιθετικός μέσος που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Κερατσίνι, τον Ερμή Κορυδαλλού και τον Ήφαιστο,  θα αγωνιστεί ξανά στην Α.Ε. Περάματος. 

Η σχετική ανακοίνωση της «Ένωσης» αναφέρει: « Η Αθλητική Ένωση Περάματος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού μέσου Δημήτρη Αντωνίου. 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στην «Ένωση», αφού από αυτήν ξεκίνησε την επιτυχημένη μέχρι σήμερα θητεία του στα γήπεδα του Πειραιά». 

Ο Δημήτρης Αντωνίου, αμέσως μετά την συμφωνία, δήλωσε: 

«Γνωρίζω ότι η Α.Ε. Περάματος προσπαθεί εφέτος να δημιουργήσει μία αξιόλογη ομάδα με σκοπό να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Πειραιά και αυτός είναι ο λόγος που αποδέχθηκα την πρόταση. 

Είμαι χαρούμενος για την θετική έκβαση της μεταγραφής μου και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την νέα μου ομάδα. 

Πρόκειται για έναν σύλλογο με καινούργιο γήπεδο και αξιόλογη οργάνωση, στοιχεία που  έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να επιλέξω την «Ένωση». 

Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή κ. Τέλη Μελά για το ενδιαφέρον τους για εμένα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο Πέραμα συμβάλλοντας από πλευράς μου στις επιτυχίες της ομάδας».BOUKIS


 
Top