''Η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 ενημερώνει ότι η έναρξη για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ξεκινήσει για το αντρικό τμήμα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Για το παμπαιδικό που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου για τα τμήματα Τζούνιορς καί Λιονταράκια Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.

 Επικεφαλής του προπονητικού τιμ και προπονητής της αντρικής ομάδος για τέταρτη συνεχή χρονιά είναι ο Γιάννης Παπαϊωάννου ο οποίος είναι μοναδικός υπεύθυνος για όλο το σχεδιασμό τού συλλόγου, με συνεργάτες τον Βαγγέλη Μυλωνά ως γυμναστή της αντρικής ομάδος και προπονητή του παμπαιδικού τμήματος και ενός τμήματος Τζούνιορς , τον Φώτη Πολίτη προπονητή ενός τμήματος τζούνιορς και στα λιονταράκια μας τον φυσιοθεραπευτή, Γιώργο Φασουλή.

Στόχος καί Επιθυμία τής Διοίκησης είναι να δοθεί εξ ολοκλήρου χρόνος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στην ομάδα συν αυτούς που απείχαν λόγω σπουδών στράτευσης και σε ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί λόγω μη ύπαρξης Εφηβικού τμήματος.

Στόχος είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο χωρίς το άγχος της ανόδου για φέτος τουλάχιστον  και σε βάθος χρόνου να απαρτίζεται η ομάδα μόνο από δικά της παιδιά που θα προέρχονται από τα σπλάχνα της.

Μέχρι στιγμής έχουν κλειστεί φιλικά με τον Παντζτζιφιακό Κάρπαθο στις 7 Σεπτεμβρίου  και με τον Αστέρα Νίκαιας στις 22 Σεπτεμβρίου.

Τη Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρα 9.45 θα τελεστεί στον Ιερό Ναό τού Προφήτη Ηλία Πειραιά το Μνημόσυνο για την ανάπαυση τής ψυχης της Κατερίνας Καπογιάννη συζύγου του μέλους τού  διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας Μιχάλη Μουσελή''

BOUKIS


 
Top