ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΚΑΜΙΝΙΑ
«Η γνώση και η εμπειρία δεν έχει αξία αν δεν μοιράζεται. 

Η χαρά του σωστού εκπαιδευτή είναι να μεταδίδει τις γνώσεις του σε νέους τερματοφύλακες και να παίρνει από αυτούς ερείσματα ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος». 

Με αυτό το σκεπτικό, ένας ταλαντούχος προπονητής τερματοφυλάκων των Ακαδημιών Ατρόμητος Πειραιά της  Χρήστος Θεοδώρου του Ολυμπιακού οργανώνουν το «1ο Ανοιχτο  Camp Τερματοφυλάκων» που θα διεξαχθεί από το  9/7 ως της 13/7 Ιουλιου  γήπεδο των Καμινίων (Αμοργού)

Χρήστος Θεοδώρου  προσκαλεί επίδοξους τερματοφύλακες, ηλικίας από 8 ως και 18 ετών, να συμμετέχουν στην διοργάνωση και να γνωρίσουν νέους, μοντέρνους τρόπους προπόνησης που θα τους φέρουν πιο κοντά στην κορυφή.

Σκοπός  ακαδημίας Ατρόμητος Πειραιά είναι να διδάξουν στους συμμετέχοντες τα μυστικά της εστίας, αλλά και τον ρολό του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες και ασκησιολόγιο. 

Ο προπονητης  Χρήστος Θεοδώρου γκολκίπερ, στοχεύει σε ένα ακόμη πιο άριστα οργανωμένο τουρνουά, που θα δώσει επιπλέον κίνητρα στους εκκολαπτόμενους πορτιέρο, ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία ανήκουν . 
BOUKIS


 
Top