Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης παντελιδης ιωνικος
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί ένα απο τα πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης ιστορίας του Ιωνικού.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Παντελίδη, που τα τελευταία 5 χρόνια υπηρέτησε την φανέλα με το αστέρι στο στήθος σε πολύ δύσκολες εποχές.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Διαγόρα Ρόδου, και είναι μια ανάσα απο τα ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Ο 28χρονος μπακ έκανε έναν απολογισμό για την πορεία του στους κυανόλευκους λέγοντας:

''Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του καθώς ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσω τον Ιστορικό Ιωνικό, τον σύλλογο που με ανέδειξε και που σε αυτόν χρωστάω σήμερα τα πάντα! Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα της Νίκαιας να βρει σύντομα τον δρόμο της για τις μεγάλες κατηγορίες εκεί που πραγματικά ανήκει.

Φεύγω από μια ομάδα, από μια γειτονιά που υπήρξε οικογένεια για εμένα και με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή χαρίζοντάς μου μαγικές στιγμές. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Κύριο Μιχάλη Σπανό που μαζί με τον Κύριο Σαββουλίδη μου έδωσαν την δυνατότητα να γίνω μέλος της ομάδας πριν από 5 χρόνια! Τους κύριους Τσεφαλά και Κουγιτέα!Τον Στέλιο Παλαιοχωρίτη για όλα αυτά που έκανε για μένα καθώς και τους κυρίους Πασπαλιάρη και Βασιλειάδη!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Νίκο Μαρωνίτη που όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί για να την υπηρετήσει αφιλοκερδώς! Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους του Ιωνικού για την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο μου και ειδικά τους Rangers που έχουν την τρέλα και την δύναμη να μπαίνουν πάντα μπροστά τις κρίσιμες στιγμές για να προστατεύσουν την ομάδα!

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στον Φώτη τον Σιακάρα! Έναν άνθρωπο που έχει βάλει τον Ιωνικό πάνω από την οικογένεια του δίνοντας πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά για την ομάδα παραμερίζοντας κάθε προσωπικό συμφέρον για χάρη της και που πραγματικά δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει λύσεις για το διοικητικό κομμάτι! Μου φέρθηκε σαν κάτι παραπάνω από πατέρας μου και του χρωστάω πολλά! Εις το επανιδείν''..

BOUKIS


 
Top