του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Σάρκα και οστά πήρε η αλλαγή σελίδας στην Σπίθα Νικαίας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, κάνει γνωστή την αλλαγή σκυτάλης στον προεδρικό θώκο με τον κ.Κλαρούδα να αναλαμβάνει (2η φώτο), αλλά και την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον 32χρονο τεχνικό Γιάννη Μαυρόπουλο:

''Όλοι γνωρίζουμε και όλοι αντιληφθήκαμε ότι από τις 20 Μαρτίου κάτι έχει αλλάξει στη Σπίθα Νίκαιας.

Πιο συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου ανέλαβε πρόεδρος ο κ. Σπύρος Κλαρουδας ο οποίος άμεσα έφερε και την αλλαγή προπονητή, και όλα αυτά ενώ η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη θέση και περίοδο, τολμώντας να προβεί σε αυτές τις αλλαγές και να αναλάβει τα ηγετικά ηνία της Σπίθας.

Ο μέχρι τότε πιστός πρόεδρος της ομάδας κ. Καλατζής Κώστας παρέμεινε και θα παραμείνει στην θέση του Αντιπροέδρου, γιατί εκτιμάται η πολύτιμη βοήθεια του και η αγάπη του για την ομάδα.

Στις 20 Μαρτίου η ομάδα βρισκόταν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την χειρότερη επίθεση και άμυνα .

Με  την έλευση του νέου προπονητή Μαυρόπουλου Γιάννη (32 ετών) η ομάδα καταφέρνει να κάνει σε έξι αγώνες μόνο μια ήττα και αυτή από την ομάδα του ΑΟΚ Φαλήρου που πάλευε για την άνοδο της στην Α' κατηγορία.

Τελικά, η ομάδα όχι απλά σώθηκε μέσω τον πλέι άουτ αλλά αυτό έγινε χωρίς ήττα. Ο νέος πρόεδρος της Σπίθας είναι ιδιοκτήτης 2 σχολών ποδοσφαίρου 7 χρόνια Arsenal soccer schools και τον τελευταίο χρόνο GPS/See Valencia CF η φιλοσοφία του?:''Λίγα λογία και πολύ δουλειά ''.

Η μόνη του δήλωση είναι  οτι έχουν γίνει ηδη συμφωνίες με παίχτες ποιότητας οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Όσο για τον Μαυρόπουλο Γιάννη αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι ο νεότερος προπονητής που έχει περάσει στην τότε ημιεπαγγελματική κατηγορία Δ' Εθνική σε ηλικία μολις 25 ετών από τους πάγκους των Ελλάς Ποντίων και Α.Ο Καλαμακίου .

Περα από το δίπλωμα Uefa A, έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει, σεμινάρια σε Λονδίνο (Arsenal soccer schools) και στην πόλη της Βαλένθια στο προπονητικό κέντρο "Siuat Esportiva Valencia ". Επίσης έχει διετέλεσει προπονητής στον τομέα της αξιολόγησης σε ευρωπαϊκα Try out νεαρών ποδοσφαιριστών.

Σε δίκη του δήλωση ο Μαυροπούλος Γιάννης πλέει στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρόεδρο: ''Λίγα λόγια πολύ δουλειά'' και πρόσθεσε ότι η ομάδα θα δείξει άλλο πρόσωπο και δεν θα πρωταγωνιστήσει απλά στο νέο πρωτάθλημα.

Όσο για την Φιλοσοφία του προέδρου και του προπονητή........'' λίγα λόγια πολύ δουλειά''  επιβεβαίωθηκε ήδη διότι από 20 Μαρτίου που ανέλαβε κρατούσε σιγή ιχθύος και φάνηκαν τα αποτελέσματα''.

BOUKIS


 
Top