Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ nike
Οριστικό είναι το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Nike, όπως γνωστοποίησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσής της.

Yπενθυμίζεται ότι εκτός απροόπτου η νέα εταιρεία που θα «ντύνει» την Ένωση από την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι η Capelli.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η εταιρία αθλητικού ιματισμού NIKE ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της χορηγικής τους σύνδεσης. 

Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές περιόδους η παρουσία της NIKE σηματοδότησε ιδιαίτερα επιτυχημένες πτυχές της αγωνιστικής παρουσίας μας, αλλά και σημαντικά επιτεύγματα της σύγχρονης ιστορίας μας, όπως η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 24 χρόνια, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2016, αλλά και η επάνοδος της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Παράλληλα, η συνεργασία μας σήμανε και την επανεκκίνηση της εμπορικής δραστηριότητας της ομάδας μας σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής, ενώ τα προϊόντα της ΝΙΚΕ με το σήμα της ΑΕΚ σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων και προτιμήθηκαν μαζικά από τους φιλάθλους μας.  

H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την εταιρία NIKE για την άψογη και αρμονική τριετή  συνεργασία μας».  

Tις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση της συνεργασίας με την Capelli. Η αμερικάνικη εταιρεία έχει αντιμετωπίσει τη συνεργασία με την ΑΕΚ σε επίπεδο κορυφής από τα γραφεία της στις ΗΠΑ καθώς η «Ένωση» αποτελεί το όχημα εισόδου της στην ευρωπαϊκή αγορά

Η συμφωνία, που θα είναι τριετής με προοπτική να φτάσει τα πέντε χρόνια, είναι η μεγαλύτερη που έχει κάνει ελληνική ομάδα με εταιρία ιματισμού και αν συνυπολογιστεί το ποσό της συμφωνίας, το αθλητικό υλικό στην ομάδα αλλά και κάποια μπόνους στόχων μπορεί να φτάσει και τα 5 εκατομμύρια ευρώ για την ΑΕΚ στην τριετία.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top