Αποτέλεσμα εικόνας για Σέρχιο Αραούχο.
Το συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας επέκτεινε για πέντε χρόνια ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός επιθετικός όχι μόνο επέστρεψε στην ομάδα των Κανάριων Νησιών, αλλά επέκτεινε και το συμβόλαιό του, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ισπανικός σύλλογος. 


Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στην σχετική ανακοίνωση, η Λας Πάλμας αδιαφόρησε για τις πολλές προτάσεις που υπήρξαν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα παραμείνει στο ρόστερ της ως τη σεζόν 2022-23. 

«Είναι μια ανανέωση που αντανακλά όσα νιώθω για την ομάδα και το νησί, που μου χάρισε όχι μόνο την αγάπη χιλιάδων οπαδών, αλλά και μια υπέροχη κόρη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, ξέρω ότι πάντα ήθελε να με δει να θριαμβεύω με τη φανέλα της ομάδας. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου για την αγάπγμε την οποία με αντιμετωπίζουν» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ μετά την ανανέωση. 

Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, είχε αποκαλύψει ότι απέρριψε πρόταση ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αραούχο! 

«Η Λας Πάλμας δέχθηκε μια πρόταση 23 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σέρχιο Αραούχο, την οποία δεν πρόκειται να κάνουμε αποδεκτή» είπε σχετικά ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ. 

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top