Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Μητρόπουλος ατρομητος πειραια
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Παρελθόν απο τον Πρωταθλητή Ατρόμητο Πειραιά αποτελεί ο Γιώργος Μητρόπουλος, με την διοίκηση της ομάδας των Καμινίων να τον αποχαιρετάει όπως του αρμόζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Δυο χρόνια παρουσίας ήταν αρκετά.

Για να ακριβολογούμε, αρκούσαν ώστε ο στόχος της ομάδας να επιτευχθεί.

Για τον Ατρόμητο Πειραιά, ο Γιώργος Μητρόπουλος αποτελεί ενα αναπόσπαστο κομμάτι στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου αφού πρόκειται για εναν απο τους ποδοσφαιριστές που χάρη στην παρουσία του κατόρθωσε ο σύλλογος να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Ο ποδοσφαιριστής που γαλουχήθηκε στα Καμίνια κάνοντας σε πολλά παιχνίδια μαζί με τους συμπαίκτες του τον κόσμο του Πειραιά να υποκλιθεί στις ικανότητες του, την νέα σεζόν δεν θα φοράει την φανέλα με το σήμα του Ατρόμητου στο στήθος.

Μετά απο συνάντηση που έγινε αποφασίστηκε να αποχωρήσει απο τον σύλλογο που έδωσε και πήρε πολλά, αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ο καπιτάνο μας δεν θα είναι εδω σωματικά, αλλά πάντα θα βρίσκεται στις καρδιές μας γιατί μπόρεσε να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας κάνοντας κάθε Κυριακή οτι χρειαζόταν ώστε ο Ατρόμητος να κερδίζει.

Τα 34 τέρματα τις δυο σεζόν που αγωνίστηκε στον σύλλογο (16 πέρυσι, 18 φέτος) αποδεικνύουν τη δεινότητα που έχει ως σκόρερ παρότι η φυσική του θέση δεν είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Με ηγετικές ικανότητες, βοηθώντας τους συμπαίκτες του και έχοντας άψογη επαγγελματική συμπεριφορά, ο Γιώργος Μητρόπουλος ήταν ένας απο τους ποδοσφαιριστές-υποδείγματα για τον σύλλογο και οφείλουμε να του πούμε ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το όσα πρόσφερε στο καμάρι των Καμινίων. 

Αρχηγέ ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν άμεσα.

Καλή τύχη''.

BOUKIS


 
Top