ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΑΜΦΙΑΛΗ
Σε χρονικό διάστημα λιγότερο των 15 ημερών μετά την λήξη του πρωταθλήματος, η ΑΕ ΜΑΟ συνέταξε ισχυρή διοίκηση η οποία ευελπιστεί οτι θα δώσει στον σύλλογο την χαμένη αίγλη των τελευταίων ετών.

Προπονητής σε αυτήν την κινητοποιήση επιλέχθει ο Χάρης Γαλούνης ενας ιδιαίτερα έμπειρος και εργατικός προπονητής, ο οποίος γνωρίζει και τον γνωρίζουν  πολύ καλά στην πολη!

Ο γεν,αρχηγός της ομάδας κος Τσινός μας είπε συγκεκριμένα.

Ο σύλλογος έχει περασει απο τα σαράντα κύματα το τελευταίο διάστημα,άλλα η ιστορία του και η δυναμική του δεν τον άφησαν να εκπνεύσει.

Καταφέραμε στο πρωτάθλημα που πέρασε να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή περνώντας τα ηνία στα μέσα της σεζόν και κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο(σωτηρία του συλλόγου στην α κατηγορία) την στιγμή που κανείς δεν πίστευε οτι η ομάδα θα μπει έστω στα μπαράζ παραμονής.

Με δύο νίκες στα τρία παιχνίδια μπαράζ δείξαμε ότι είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε.

Ευχόμαστε την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο σύλλογος να είναι δυνατότερος σε όλους τους τομείς άλλα περισσότερο εκεί που πονάνε τα περισσότερα σωματεία του Πειραιά που είναι η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.

Ο Μαύρος Αετός έχει πολύ κόσμο και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να ενεργοποιήσουμε με διάφορες μεθόδους αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι μας!

Στα αγωνιστικά υπάρχει ταύτιση απόψεων με τον προπονητή , το ράστερ ηδη έχει ξεκινήσει να ολοκληρώνεται με  προσθήκες που θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση στον πειραϊκό χώρο και στόχος της αγωνιστικής μας δράσης για φέτος είναι μια ομάδα που α προσπεράσει σύντομα τον κίνδυνο του υποβιβασμού και θα παίξει ελκυστικό δυναμικό ποδόσφαιρο που άλλωστε είναι και το χαρακτηριστικό αυτού του σωματείου!

Στο πλευρό του προπονητή θα είναι ο Μάκης Κέμος χρόνια συνεργάτης του κ Γαλούνη και είμαστε σε αναζήτηση γυμναστή προκειμένου να ολοκληρώσουμε και το τεχνικό τιμ.

Από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πούμε ότι διαθέτουμε αξιόλογους μικρούς οι οποίοι σίγουρα θα ενεργοποιηθούν με αυτόν τον προπονητή που έχει αποδείξει ότι σε αυτό το νευραλγικό κομμάτι είναι ίσως ο καλύτερος!

Μην ξεχνάμε ότι έχει διατελέσει και ενωσιακός προπονητής στην παίδων  και κατά κόρων αναδεικνύει οπού και να έχει εργαστεί μικρούς αθλητές.

Επίσης κινητοποίηση γίνεται και στις ακαδημίες του σωματείου μας και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν οι συντελεστές αυτής της ενέργειας που θα δώσει πνοή τα επόμενα χρόνια στην ΑΕ ΜΑΟ.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω εξωδιοικητικούς παράγοντες που ήδη έχουν ενισχύσει την ομάδα οικονομικά και μάλιστα δεν θέλουν καν να ακουστεί το όνομά τους,,

Τέλος ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕ ΜΑΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


BOUKIS


 
Top