Έναν...παλιό του γνώριμο εμπιστεύθηκε ο Α.Ο. Καστέλλας για να κάτσει στην άκρη του πάγκου του στην νέα περιπέτεια της ομάδας στην Α' Ε.Π.Σ.Π. την επόμενη σεζόν.

Ο Κώστας Λαμπαδάριος είχε θητεύσει στους κυανόλευκους το διάστημα 2009-2014 ξεκινώντας από τις ακαδημίες και φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Έκτοτε έχει εργαστεί(για μία 2ετια) σαν βοηθός του Βασίλη Σπάθα στην Προοδευτική,με αποκορύφωμα την άνοδο στην Γ' Εθνική το 2016,αλλά και στους τρεις του Κερατσινίου (Ατρόμητο,Πανιώνιο,Αστέρα). 

Από τον τελευταίο αποχώρησε τον περασμένο Μάϊο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το προπονητή , Κώστα Λαμπαδάριο.

"Μετά από τις συζητήσεις που έγιναν με διάφορους υποψήφιους, αποφασίσθηκε ότι στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται ο Κ. Λαμπαδάριος έχοντας ως συνεργάτη του τον Άρη Χανιώτη.

Ο ικανός τεχνικός αποδέχθηκε τη πρόταση της διοίκησης να είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου και θα καθοδηγεί την ομάδα στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Πειραιά.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα , εξ' άλλου γνωρίζονται πολύ καλά από την προ πενταετίας , πολυετή θητεία του σε όλα σχεδόν τα τμήματα του συλλόγου.

Έτσι λοιπόν ένας φίλος επιστρέφει και ολοι εύχονται καλή επιτυχία στη νέα προπονητική του θητεία στον Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ"."

BOUKIS


 
Top