ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΧΑΡΑΥΓΗ 
«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο γήπεδο της Χαραυγής. 

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να απολαύσουν τα παιδιά αλλά και να προσφέρουν μια μικρή βοήθεια στον φιλανθρωπικό οργανισμό η  Κιβωτός του Κόσμου ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση.

Δυναμικό παρών έδωσαν μικροί και μεγάλοι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων μας (Αστεράκια – Προτζούνιορ – Τζούνιορ – Προπαιδικό – Παιδικό- Εφηβικό). Τα τμήματα αστεράκια, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό διαγωνίστηκαν σε ένα ποδοσφαιρικό survivor, δείχνοντας τις δεξιότητες και τις ικανότητες τους, ενώ οι αθλητές του παιδικού και εφηβικού τμήματος, αντιμετώπισαν σε αγώνα, γονείς και προπονητές. Ένα διαφορετικό αέρα έδωσε στην εκδήλωση το νεοσύστατο τμήμα των μαζορέτων των ακαδημιών μας

Όλοι οι προπονητές και οι αθλητές βραβεύτηκαν με μετάλλια και επαίνους, ενώ παράλληλα παρατέθηκε μπουφές και αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκόμενους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και προσέφεραν απλόχερα βοήθεια:

τον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας για την παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης και ειδικότερα τον Δήμαρχο Κο. Βρεττάκο Χρήστο, την Αντιδήμαρχο του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού Κα. Συράκου Σταυρούλα και τον Αντιδήμαρχο του Τμήματος Μικροέργων Κο. Δασκαλάκη Ευστράτιο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Χαραυγής για τη συμμετοχή του Διακρητικού Χορευτικού συγκροτήματος στη γιορτή και ειδικότερα τον Κο. Μπαβέα Παναγιώτη που ανέλαβε και χρέη παρουσιαστή της εκδήλωσης

το σουπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
την εταιρεία Ariston Strom
την εταιρεία AMVER
την εταιρεία Πλαστικά Ελλάδος ΑΒΕΕ
την εταιρεία KEYFOOD service solutions
την εταιρεία PANDA MΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ IKE
την εταιρεία Γραφοκίνηση Φλώρου
την εταιρεία αθλητικής ένδυσης AMARILLO
την εταιρεία PIZZA FAN
την εταιρεία Γ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους προς τις Ακαδημίες μας, καθώς και το προπονητικό μας επιτελείο για όλη την επιτυχημένη προσπάθεια που κατέβαλλε καθόλη την σεζόν.

Μία ομάδα, μια οικογένεια…!!!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1562884670487239
BOUKIS


 
Top