ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΑΘΗΝΑ 
Άλλη μια χρονιά πιστοί στο ραντεβού τους οι βετεράνοι του Πειραιά με αυτούς της Αθήνας, έδωσαν το φιλικό που πάντα έχει σκοπό το φιλανθρωπικό αγώνα. 

Αυτή τη φορά οι δύο ενώσεις έδωσαν χρήματα στο εικαστικό Λανασσα, που βοηθάει τα παιδιά με νεοπλαστικη ασθένεια. Δεν παύουν οι δύο ενώσεις να βοηθούν σε οποιαδήποτε ευπαθης κοινωνική ομάδα το χρειάζεται.


Ο πρόεδρος της Ένωσης της Αθήνας, Στέλιος Σαρρηδημητριου, τόνισε: "Είμαστε εδώ άλλη μια χρονιά για να βοηθήσουμε τον εικαστικό σύλλογο Λανασσα και τα παιδιά με νεοπλασματικη ασθένεια. Το παιχνίδι έρχεται σε δεύτερη μοίρα, το παν είναι η βοήθεια στο συνάνθρωπο και μέτα το αγωνιστικό σκέλος. Να γίνει ένα ωραιο φιλικό και να φύγουμε όλοι γεροί για ένα καλο καλοκαίρι".

Από την πλευρά του ο Α αντιπρόεδρος της Ένωσης Πειραιά, Σταύρος Μπακας, σημείωσε: "Πάντα βοηθάμε το συνάνθρωπο. Ο σκοπός της Ένωσης είναι η φιλανθρωπία και όπου χρειάζεται να στηρίζουμε ανθρώπους το κάνουμε απλόχερα. Έτσι και σήμερα είμαστε εδώ για βοηθήσουμε τον εικαστικό σύλλογο Λανάσσα. Εύχομαι σε όλους καλο παιχνίδι".


Το ματς έγινε κάτω από πολύ ζέστη, παίχτηκε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές και μετά επικράτησε το τρίτο ημίχρονο με άφθονα σουβλάκια και παγωμένες μπύρες. Το ματς έγινε στο γήπεδο του Αγιαξ Ταύρου στη Χαμοστερνα. Παρόν ήταν και ο πρόεδρος του Αγιαξ και επιχειρηματίας των Φούρνων Ήπειρος, Αντώνης Τσάτσος. 

Το παρόν έδωσαν όλοι οι εκπρόσωποι και των δύο ενώσεων από το ΔΣ. Έδωσαν ευχές να έχουν ένα καλοκαίρι και να συναντηθούν και του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1551588071616899


BOUKIS


 
Top