ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΑ
Mε επιτυχία  πραγματοποιήθηκε χθες η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στον Πολυχώρο «ΑΠΟΛΛΩΝ».

Κατατέθηκαν συνολικά 66 πληρεξούσια σωματείων από τα 77 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου, ενώ στις εργασίες της συνέλευσης παραβρέθηκαν και εκπροσωπήθηκαν συνολικά 47 σωματεία.

Ομόφωνα  εγκρίθηκαν ο Διοικητικός Απολογισμός  περιόδου 2017-2018, ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2017 & ο Προϋπολογισμός τους έτους 2019.
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά ευχαριστεί τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους για την παρουσία τους, τις θέσεις τους,  την κριτική τους  η οποία έχει πάντα στόχο τη βελτίωση του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την Γ.Σ.  τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη, τον  Αντιπρόεδρο της ΔΗΡΑΠ και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΠ κ. Στέλιο Μπρατσόλη,  τον  πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΠ κ.  Χρ. Στούκα, το πρώην μέλος Δ.Σ. της ΕΠΣΠ κ. Μιχάλη Μουσελή που παρά το βαρύτατο πένθος του ήταν και φέτος κοντά μας,  τον Πρόεδρο του ΣΕΦ κ. Νίκο Λύτρα, τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΦ κ. Ανδρέα Στρατή, το μέλος Δ.Σ. του ΣΕΦ κα Ίριδα Νίκου-Μωυσιάδου και τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά κ. Βασίλη Ιωαννίδη.

Τέλος, η Ε.Π.Σ. Πειραιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς και ιδιαίτερα τον κ. Τσάτσο με την ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ «ΗΠΕΙΡΟΣ» για την πολύτιμη και πολύπλευρη βοήθειά τους καθώς και τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους- ρεπόρτερ που κάλυψαν άριστα τη Γ.Σ.BOUKIS


 
Top