ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΝΙΚΑΙΑ
Ευχαριστούμε την επιτροπή Υποδομών που όρισε ώρα έναρξης του προπαιδικού πρωταθλήματος μεταξύ Χαλκηδώνας και Παννεαπολικού την Κυριακή στις 20:00 ενώ το γήπεδο ήταν άδειο το Σάββατο.

Την ευχαριστούμε που ενώ υπήρχαν άδεια γήπεδα Κυριακή πρωί στον Δήμο Νικαίας-Ρέντη δεν το όρισε.

Την ευχαριστούμε διότι την είχαμε ενημερώσει ότι δεν μπορούμε  όταν επικοινώνησε μαζί μας για να μας ρωτήσει αν συμφωνούμε για την ώρα και ημέρα του αγώνα για την Κυριακή στις 20:00.

Την ευχαριστούμε διοτί ήταν ενήμερη ότι στην ομάδα του Παννεαπολικού υπάρχουν ποδοσφαιριστές(ηλικίας 12 ετών) που θα έπαιζαν την Δευτέρα το μεσημέρι φιλικό με την μικτή Πειραιά δηλαδή μετά από 15 ώρες.

Παρόλα αυτά δεν υπολόγισαν ούτε αυτό.

Να μην παραλείψουμε να τους ευχαριστήσουμε για την επιλεκτική αφαίρεση βαθμών για το παιχνίδι με το ΑΟ Μοσχάτο ενώ δεν έχει δείξει την αντίστοιχη ευαισθησία σε σχεδόν όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

Τέλος να την ευχαριστήσουμε την επιτροπή υποδομών που στην πρώτη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος ξέχασε όλως τυχαία να αφαιρέσει τους βαθμούς στις ομάδες που τιμώρησε με αποτέλεσμα να υπαρξει άλλη βαθμολογία από την πραγματική.

Κύριοι της επιτροπής δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο μετρά και δέκα σταθμά.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το γειτονικό φιλικό σωματείο Χαλκηδώνα που ενώ εμείς στον πρώτο γύρο κάναμε δεκτό το αιτημά τους για να τους εξυπερετήσουμε,στο αντίστοιχο του δευτέρου ακόμα περιμένουμε……..BOUKIS


 
Top