Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Και τυπικά απο σήμερα, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος, ο Μανδραικός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Δυτικής Αττικής, με την επόμενη μέρα να βρίσκει την ομάδα της Μάνδρας πανηγυρικά στην Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα επικράτησε μέσα στην Ελευσίνα του τοπικού Ηρακλή με 2-0, με αποτέλεσμα να κάνει τυπικά διαδικασία τα 2 επόμενα παιχνίδια με Νέα Πέραμο εντός και Ακράτητο εκτός.

Ο Χόρβατ ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα νίκης στην ομάδα του στο 38ο λεπτό, με όμορφο πλασέ έξω απο την περιοχή.

Ο Κλοντι στο 2ο μέρος έχασε σπουδαία ευκαιρία αν καθαρίσει το παιχνίδι στα μέσα του 45λεπτου, αλλά ότι δεν κατάφερε τότε το κατάφερε στο 78' κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι και την άνοδο.

Ο Κούστας στο 86' αστόχησε σε πλασέ όπου θα δίνε διαστάσεις θριάμβου στους κυανόλευκους, αλλά η ουσία του αποτελέσματος είναι αυτό που μένει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Μανδραικού, κ.Καλύβα:

''Αποστολή εξετελέσθη με το τρένο να φτάνει επιτέλους στο τέρμα.

Μπήκαμε συγκεντρωμένοι χωρίς να δώσουμε δικαιώματα.

Θέλω να ευχαριστήσω για την εξαιρετική μας συνεργασία τον γυμναστή μας κ.Ευαγγέλου και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Ρούτη.

Αλλά πάνω απο όλα συγχαίρω τον γενικό μας αρχηγό Στέλιο Κοντολαιμάκη αλλά και τον πρόεδρο κ.Νίκο Παπαδάκη που οφείλεται το μεγαλύτερο μερίδιο της φετινής μας επιτυχίας''.

BOUKIS


 
Top