Αποτέλεσμα εικόνας για dvnhw panathinaikos
Ο Χρήστος Δώνης μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επικύρωσε την προφορική συμφωνία, βάζοντας την Τρίτη την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκο.

Tην πράσινη φανέλα με το τριφύλλι θα φοράει έως το καλοκαίρι του 2020 ο Χρήστος Δώνης.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μετέβη την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επικύρωσε την ήδη υπάρχουσα προφορική συμφωνία με τους πράσινους για νέο συμβόλαιο δύο ετών, με αυξημένες απολαβές.

Μετά τις υπογραφές αποχώρησε από τα γραφεία και θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν στις 4 Ιουλίου.
Να σημειωθεί ότι όπως έχει αποκαλύψει το SDNA, ο λόγος που η διοίκηση του «τριφυλλιού» σπεύδει για άμεσες ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, είναι ότι μπορεί να ανανεώσει όσα συμβόλαια θέλει μέχρι να επικυρωθούν οι περιορισμοί της ποινής για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις και οι τελεσίδικες αποφάσεις για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν από την ΕΠΟ δεν υφίστανται ακόμα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ακόμα επισήμως κάποια ποινή, παρότι έχουν γνωστοποιηθεί οι περιορισμοί που θα περιλαμβάνει. 

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top