ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΝΙΚΑΙΑ
Μια νέα δομή που προορίζεται για την υποστήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων και απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου, ξεκίνησε να λειτουργεί στην οδό Μπιχάκη 10 & Κύπρου, σε έναν εξαιρετικό χώρο δίπλα από το Δημαρχείο του Ρέντη.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο παρέχει σε σταθερή βάση και εντελώς δωρεάν, φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Εκεί μπορούν να απευθύνονται πλέον όλοι οι κάτοικοι της πόλης που βρίσκονται σε φτώχεια ή απειλούνται από αυτήν. Επίσης όλοι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) και όσοι έχουν ατομικό εισόδημα έως 6.000€ και οικογενειακό έως 12.000€. (Για κάθε άλλη πληροφορία και εγγραφές στο Κοινωνικό Φαρμακείο: τηλ. 2132004816).

Όλα τα τελευταία χρόνια, ούτε στιγμή δεν παραιτηθήκαμε από την προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου έχει καταφέρει πολλά πράγματα σε αυτό τον τομέα και συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις που απαλύνουν κάπως, ορισμένες από τις «πληγές» που άνοιξε η κρίση στην κοινωνία μας.

Αυτό που εύχομαι κι ελπίζω, είναι να δω κάποια στιγμή αυτούς που καταφεύγουν σε αυτές τις δομές, να γίνονται όλο και λιγότεροι…

BOUKIS


 
Top