Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ ριζουπολη
Η ΑΕΚ κορυφώνει τις ετοιμασίες της για τη φιέστα της στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως όλα δείχνουν ότι θα έχει οπαδούς και κατά την απονομή του πρωταθλήματος στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Oπως έχετε διαβάσει, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, με την απονομή να έχει γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα στη Ριζούπολη, με τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από σειρά επαφών που έχει γίνει όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι αρμόδιοι έχουν δείξει πως αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί στην απονομή του πρωταθλήματος της ομάδας το γήπεδο να είναι άδειο ή να έχει μόνο φίλους της γηπεδούχου ομάδας. Έτσι, όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει απαγόρευση μόνο της οργανωμένης και όχι της μεμονωμένης μετακίνησης.

Μάλιστα, ΑΕΚ και Απόλλων φέρονται να βρίσκονται σε μια πρώτη συνεργασία για τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του ματς. Στόχος της ΑΕΚ είναι βεβαίως να θωρακίσει την όλη διαδικασία, να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και να εξασφαλιστεί ότι -όπως και στο ματς με τον Λεβαδειακό- δεν θα μπει κανείς οπαδός στο γήπεδο για πανηγυρισμούς. Κάτι που συζητήθηκε και σήμερα στην συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους οργανωμένους.

Από εκεί και πέρα, το βάρος της ΑΕΚ θα πέσει στην οργάνωση της φιέστας αμέσως μετά, με στόχο να μπορέσει όσο τον δυνατόν περισσότερος κόσμος να βρεθεί σε αυτή, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η επιδίωξη θα είναι να γίνουν όλα οργανωμένα και συντεταγμένα. Βέβαια, μέσα στις επόμενες ημέρες και αφού ξεπεραστούν όλες οι εκκρεμότητες (με πρώτη την απόφαση του διαιτητικού) θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ήδη κλαμπ από την επαρχία έχουν ξεκινήσει να βάζουν πούλμαν προκειμένου να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια και να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή της ομάδας τους.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top