ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ


ΝΙΚΑΙΑ
Με πρωτοβουλία της διοίκησης της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  παραδόθηκαν 10 τόνοι ολόφρεσκων προϊόντων μαναβικής  στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη σε μια προσπάθεια για να βοηθηθούν άπορες οικογένειες .

Τα προϊόντα διατέθηκαν και παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών και εμπόρων Λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής « Άγιος Γεράσιμος» κ. Φίλιππο Σελίμη.

Ο τελευταίος ανταποκρίθηκε χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό στην πρόσκληση των βετεράνων , κάτι άλλωστε που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη.

Το μεσημέρι της Δευτέρας φορτηγό  του σωματείου παρέδωσε τεράστιες ποσότητες λαχανικών , γύρω στους δέκα τόνους , στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη στην Οδό Θηβών.

Τον κ. Σελίμη ευχαρίστησε προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης που βρέθηκε στον χώρο μαζί με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μπακατσέλο και άλλα εξέχοντα στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Από πλευράς βετεράνων το παρών έδωσαν οι Κανέλλος Τσίρμπας, Στέλιος Παπαλεξάνδρου , Σταύρος Μπάκας και ο Στάθης Γιάππαπας .

Ο κ. Φίλιππος Σελίμης τόνισε ότι ο σωματείο «Αγ. Γεράσιμος» βοηθάει οποίον έχει ανάγκη και η πρώτη μέριμνα του είναι να σκέφτεται τον συνάνθρωπο και πρόσθεσε ότι είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει  πάντα όποτε του ζητηθεί ,  σε παρόμοιες περιπτώσεις .
   
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1527205990721774

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟBOUKIS


 
Top