ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών παρέχει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας στους δημότες του, σε μία προσπάθεια στήριξης των αναγκών των οικογενειών της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η θερινή απασχόληση αφορά αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις για παιδιά γεννημένα από 1-1-2006 (παιδιά που έχουν τελειώσει την έκτη δημοτικού) έως και 31-12-2011 (παιδιά που έχουν τελειώσει την πρώτη δημοτικού). 

Τα παιδιά θα παρακολουθούν ένα καθημερινό πρόγραμμα διάρκειας δύο εβδομάδων, από τις 8:00 έως τις 16:00. 

Σημειώνεται, πως οι αθλητικές δράσεις θα περιλαμβάνουν και επίσκεψη στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Το πρόγραμμα, το οποίο είναι δωρεάν, θα υλοποιηθεί σε δύο σημεία της πόλης: Στο Κερατσίνι, στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου (Λεωφ. Σχιστού) και στη Δραπετσώνα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου και Αγγ. Σικελιανού).

Το πολιτιστικό και αθλητικό camp θα διεξαχθεί σε δύο χρονικές περιόδους, από τις 18 Ιουνίου έως τις 29 Ιουνίου και από τις 2 Ιουλίου έως τις 13 Ιουλίου.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι δημότες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ενώ σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, η τελική επιλογή των παιδιών θα γίνει με μοριοδότηση, που βασίζεται σε οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Οι εγγραφές-αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 21 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24 και Παπαναστασίου) από τις 9:00 έως τις 13:00, στον 2ο όροφο.

Για την εγγραφή απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

1. Εκκαθαριστικό οικονομικού έτους 2016 ή 2017.
2. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο συμβόλαιο ή οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο στο οποίο αναγράφεται διεύθυνση κατοικίας)
3. Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας.
5. Για πιστοποίηση αναπηρίας γονέα απαραίτητη είναι η βεβαίωση ΚΕΠΑ.
5. Για πιστοποίηση ενήλικου τέκνου που σπουδάζει, απαραίτητη είναι η βεβαίωση ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Β.Π.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top