ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
NIKAIA
Κύριε Μορφόπουλε μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ήσασταν στην Επιτροπή Υποδομών και Μικτών. 

Το ότι είσαστε υπεύθυνος των ακαδημιών της Χαλκηδόνας το μαθαίνουμε μόλις τώρα από την ανακοίνωσή σας (από ότι γνωρίζουμε δεν γράφει σε καμία προκύρηξη πρωταθλήματος ότι πρέπει να ξέρουμε το Δ.Σ των ομάδων). 

Ενημερώστε μας σας παρακαλώ τι από τα δύο ισχύει γιατί  όπως καταλαβαίνεται υπάρχει και το ασυμβίβαστο.

Ευτυχώς το ιστορικό σωματείο Παννεαπολικός και το γειτονικό φιλικό σωματείο Χαλκηδόνα αποτελούνται από διοικήσεις τουλάχιστον δεκαπενταμελών ατόμων και όπως πολύ σωστά αναφέραται και από προπονητές στο εκάστοτε τμήμα.

Ενημερώσαμε τον προπονητή του σωματείου Χαλκηδόνα (παρουσία και άλλων ατόμων) ότι δεν μπορούμε εκείνη την ώρα και μας είπε ότι θα ενημερώσει.

Τέλος θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο πλέον αρμόδιος ( το οποίο και γνωρίζεται σαν μέλος της επιτροπής Υποδομών)  που θα έπρεπε να ενημερώθει και να ενημερώσει εν συνεχεία το σωματείο της Χαλκηδόνας είναι το θεσμικό όργανο που διοργανώνει το πρωτάθλημα των Υποδομών δηλαδή ο Πρόεδρος της επιτροπής των Υποδομών.

Όπως και έγινε.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για δημιουργία εντυπώσεων.

Ο Παννεαπολικός σέβεται όλες τις ομάδες του αγαπημένου μας Πειραιά χωρίς να ξεχωρίζει τις κοινές ελείψεις και προβλήματα.

Ο Παννεαπολικός και το γειτονικό φιλικό σωματείο Χαλκηδόνα είχαν,έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν συνεργασία και να έχουν άριστες σχέσεις.

Για αυτό λοιπόν μην εξομοιώνεστε.

Μετά τιμής το ΔΣ του ΑΟ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.


BOUKIS


 
Top