Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργου Δώνη
Στην Αθήνα έρχεται την Τρίτη ο ατζέντης του Γιώργου Δώνη για να φιξάρει το τελικό ραντεβού με τον Νίκο Νταμπίζα. Δεδομένη η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά απομένει το οικονομικό για να κλειδώσει το deal.

Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Παναθηναϊκό το θέμα της πρόσληψης του Γιώργου Δώνη στη θέση του προπονητή της ομάδας για την επικείμενη σεζόν.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι μετά και το οκ απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, για να επικυρωθεί η προφορική συμφωνία με τον Ελληνα προπονητή και τον Νίκο Νταμπίζα θα πρέπει να συζητηθεί και ο οικονομικός τομέας, εξ ου και η άφιξη του εκπροσώπου του Δώνη στην Αθήνα την Τρίτη προκειμένου να φιξαριστεί το τελικό ραντεβού και να τεθεί επί τάπητος το οικονομικό σκέλος.

Προφανώς και ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει ποια είναι η παρούσα κατάσταση στο σύλλογο και δεν πρόκειται να έχει υπέρογκες αξιώσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί οποιαδήποτε πρόταση του γίνει, ειδικά εάν αυτή κριθεί υπερβολικά χαμηλή για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Επί της ουσίας, το οικονομικό θα κρίνει οριστικά το αν θα υπάρξει ή όχι συνεργασία των δύο πλευρών.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top