Αποτέλεσμα εικόνας για Νταμπίζας
Έρχεται την Δευτέρα στην Αθήνα ο Νίκος Νταμπίζας και ξεκινάει δουλειά, ενώ την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στο Κορωπί ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

O Νίκος Νταμπίζας θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και την Δευτέρα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα από την Σκωτία όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. Μετά την άφιξή του θα έχει τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά της διοίκησης για ορισμένες λεπτομέρειες που μένει να διευθετηθούν και στη συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθεί και να πιάσει δουλειά.

Έτσι, σιγά σιγά θα ξεκινήσει να καταστρώνει το πλάνο του για το «τριφύλλι». Πάντως σε ό,τι αφορά την παρουσίασή του αυτή είναι πιθανό να καθυστερήσει κάποιες μέρες καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να ξαναφύγει για κάποιες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στο Κορωπί ο Βασίλης Κωνσταντίνου για να μιλήσει με τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές έφυγαν για το ρεπό τους έντονα δυσαρεστημένοι για το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν λάβει την ενημέρωση που έχουν ζητήσει για το θέμα των πληρωμών και έτσι περιμένουν αυτό να συμβεί την Τρίτη όταν και επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά από ρεπό τεσσάρων ημερών. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, θα βρεθεί στο «Γ. Καλαφάτης» τότε και μία ή δύο μέρες αργότερα το ίδιο να πράξει και ο Νίκος Νταμπίζας.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top