ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΠΕΡΑΜΑ
Την έμπρακτη και αμέριστη στήριξη του σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Περάματος, έδειξε για μια ακόμα φορά το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου της πόλης.

Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαΐου 2018, το Κλειστό Γυμναστήριο του Ν. Ικονίου, φιλοξένησε το 2ο Φεστιβάλ Χορού του Δήμου Περάματος με τίτλο "Σχέσεις Αληθινές - Όχι Εικονικές".

Σε ένα κατάμεστο στάδιο, οι 300 χορευτές από τις 11 χορευτικές ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα, μοναδικό!! Εμπνευσμένα κοστούμια, καταπληκτικές εμφανίσεις από όλες τις ομάδες, μοναδικές χορογραφίες και άριστες εκτελέσεις που κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό!!Το χειροκρότημα και οι εκδηλώσεις ενθουσιασμού δεν σταμάτησαν να γεμίζουν το στάδιο, ενώ η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική.

Τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις αποτελούν κινητήρια δύναμη αφενός, για τους συμμετέχοντες ώστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και για τους δασκάλους που οφείλουν να συνεχίσουν να εμπνέουν τα παιδιά της πόλης, αφετέρου για την Δημοτική Αρχή που προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίζει όλες τις πολιτιστικές προσπάθειες που έχουν στόχο την πνευματική και πολιτιστική αναβάθμιση του Δήμου Περάματος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους εργαζόμενους του Πολιτισμού και του Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Περάματος που συντέλεσαν στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.


BOUKIS


 
Top