Αποτέλεσμα εικόνας για αηττητοσ σπατων εθνικοσ
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο επίσημος Εθνικός, ενόψει του ''καυτού'' 2ου γύρου των μπαράζ που ακολουθεί, εξ αρχής στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων την Κυριακή:

''Η 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος των ''ειδικών αγώνων'' βρίσκει τον ΕΘνικό στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ήττα απο τον Αστέρα στην Αμαλιάδα κάθως και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έχει σκορπίσει τον προβληματισμό στο στρατόπεδο της ομάδας μας.

Ομως η δυναμική και το βαρύ όνομα του Εθνικού του επιβάλλουν να σηκώσει άμεσα ψηλά το κεφάλι, να κοιτάξει κατάματα την διαμορφωθείσα κατάσταση και να βρεί τους αγωνιστικούς τρόπους προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους του.

Βρισκόμαστε στο τέλος του πρώτου γύρου και ακολουθούν τρείς αγωνιστικές-εκ των οποίων οι δυο εντός έδρας-στις οποίες οι κυανόλευκοι καλούνται να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση.

Το 3 στα 3 ακούγεται δύσκολο, είναι όμως εφικτό αρκεί οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού να αποδείξουν πως γνωρίζουν το μεγαλείο της φανέλας που φορούν και να φανούν αντάξιοι της τεράστιας ποδοσφαιρικής κληρονομιάς που εκπροσωπούν.

Η αρχή γίνεται στον αγώνα της Κυριακής 13/5/18 κόντρα στον Αήττητο Σπάτων (4η αγωνιστική-Δημοτικό στάδιο Κερατσινίου-ώρα 17.00).

Δικαιολογίες δεν χωράνε, το μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη''.

BOUKIS


 
Top