Πρώτη του μήνα,νέα στήλη(από τα παλιά).

Ελπίζουμε σε καλή αρχή αν και τα σημερινά σημεία είναι κάπως... δύσκολα. 

Για τολμηρούς που λένε.

Θα επικεντρώσουμε κυρίως στους εξ αναβολής αγώνες της 3ης κατηγορίας της Αγγλίας και ξεκινάμε από το Ντονκάστερ-Γουίμπλεντον.

Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν μια ξεχωριστή περίπτωση ομάδας,διότι φτιάχτηκε από τους οπαδούς της ιστορικής Γουίμπλεντον η οποία έπαψε να υπάρχει από το 2004,καθώς μετονομάστηκε και μετακόμισε στο γειτονικό Ντονς,φτιάχνοντας την ΜΚ Ντονς.

Η φετινή σεζόν έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φίλους της Γουίμπλεντον,αφού οι δυο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ίδια κατηγορία με την ΜΚ Ντονς,μάλιστα,να υποβιβάζεται!

Το κίνητρο επομένως για παραμονή είναι μεγάλο για να αποδείξουν σε όλους πως τα χρώματα και η ιστορία των ομάδων δεν αγοράζονται. Κόντρα στην αδιάφορη Ντονκάστερ ψάχνει έναν βαθμό. Τα 3/5 τελευταία ματς των φιλοξενούμενων έληξαν ισόπαλα,ενώ η Ντονκάστερ έχει να κερδίσει εδώ και 4 αγωνιστικές. Το "Χ" στον ΟΠΑΠ βρίσκεται στο 2,85 την ώρα που μιλάμε. Στην Bet365 βρίσκεται στο 3,25 βέβαια. Διαλέγετε και παίρνετε.

Στην ίδια κατάσταση(θέλει έναν βαθμό) βρίσκεται και η Γουόλσολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την αδιάφορη Μπράντφορντ.

Το κακό σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι η Γουόλσολ δεν έχει καλή παρουσία εκτός έδρας (4-6-11),ενώ η Μπρέντφορντ συνηθίζει ή να κερδίζει ή να χάνει. Είναι πρότελευταία στα "Χ" στην κατηγορία. 

Παρ'όλα αυτά,το ότι με μια ισοπαλία τελειώνουν όλα μας οδηγούν εκ νέου στο "Χ" του 2,90 στον ΟΠΑΠ. Η Bet365 το χει στο 3.30.

Υπάρχει και ένα ακόμα ματς αλλά για να μην δυσκολέψουμε ακόμα περισσότερο την ήδη ζόρικη σημερινή πρόβλεψη θα παραθέσουμε απλά τα γεγονότα.

Στο Σκάνθορπ - Πλίμουθ,λοιπόν,παίζεται η τελευταία θέση στα πλέι οφ ανόδου. Σε αυτό το ζευγάρι έχουμε μια ομάδα που στηρίζεται πάρα πολύ στην έδρα της και μια που είναι εξαιρετική εκτός έδρας. Μόνο που σήμερα αγωνίζονται...ανάποδα!

Τέλος,σήμερα έχουμε και το Τσου λου. Όλα ανοιχτά παρά το διπλό τον Μαδριλένων στην Βαυαρία. Πότε παρέδωσαν εύκολα τα όπλα οι,ελλιπείς σήμερα,Γερμανοί για να το κάνουν τώρα?

Καλή επιτυχία σε όλους!

BOUKIS


 
Top