Αποτέλεσμα εικόνας για umbides
Γι' ακόμα μία χρονιά θα φοράει τη φανέλα του Ατρόμητου ο Χαβιέ Ούμπιδες όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πριν λίγο, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του SDNA.

Oπως είχατε διαβάσει εδώ και πολλές μέρες, πρόθεση της ομάδας του Περιστερίου ήταν να κρατήσει στον Ατρόμητο τον αρχηγό της- κι αυτό ακριβώς έγινε.

Πριν από λίγη ώρα μ' επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ Ατρόμητος επιβεβαίωσε πως ο Αργεντινός παίκτης θα παραμείνει μέχρι και το 2019 στον σύλλογο. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται σ' αυτήν: 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός, Χαβιέ Ούμπιντες θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας μέχρι το 2019!

Ο Αργεντίνος ηγέτης του Ατρομήτου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ανανέωση του αρχηγού ήταν επιθυμία τόσο της Διοίκησης της ομάδας όσο και του κόσμου αφού ο Χαβιέ Ούμπιντες είναι γνωστό ότι εκτός από ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής εντός των γηπέδων είναι και ο ηγέτης των αποδυτηρίων της ομάδας μας.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δημιούργησαν με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου του αρχηγού μια συλλεκτική εμφάνιση του Ατρομήτου που μπροστά ανέφερε τις 190 συμμετοχές του με την ομάδα και στο πίσω μέρος τη διάρκεια του νέου συμβολαίου(2019)».

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top