ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΕΥΓΕΝΕΙΑ

Ο SUMMER SOCCER CAMP 2018

 Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Ψυχαγωγικός Όμιλος Νέοι Ευγένειας


Το σωματείο μας ΑΠΨΟ ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ είναι ένας ιστορικός σύλλογος, ο οποίος από το 1937 μέχρισήμερα έχει συμβάλλει στην ανάδειξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στην περιοχή της Ευγένειας Κερατσινίου και της πόλης μας .

Ο Σύλλογός είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ως μοναδικό του σκοπό
έχει την προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά του συλλόγου και της πόλης μας.

Αυτή την στιγμή η ακαδημία ποδοσφαίρου μας αριθμεί περί τα 110 παιδιά, με προοδευτική αύξηση εγγραφών κάθε έτος. 

Το τεχνικό της επιτελείο αποτελείται από καταξιωμένους και έμπειρους διπλωματούχους προπονητές & γυμναστές.

Το καλοκαίρι του 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο
Summer Soccer Camp «Mάθε & εσύ τα μυστικά της μπάλας» του συλλόγου μας, στο οποίο μας τίμησαν με την συμμετοχή τους περισσότεροι από 100 αθλητές & οικογένειες τους.

Πρόκειται για ένα camp ανοικτών προπονήσεων που απευθύνεται σε παιδιά (αθλητές ποδοσφαίρου & μη)γεννηθέντες τα έτη 2002 έως και 2011. 

Τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων, τεχνικής κατάρτισης, μυϊκής ενδυνάμωσης, νευρομυϊκής συναρμογής, και παιχνιδιού, στο
πλαίσιο τόσο της ατομικής βελτίωσης των μικρών ποδοσφαιριστών όσο και της πρώτης επαφής παιδιών που αγαπούν αυτό το όμορφο άθλημα και θα ήθελαν να ασχοληθούν περαιτέρω με αυτό.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στο ανάλογο ηλικιακό group στο οποίο ανήκουν.

Απευθύνεται λοιπόν σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά (όχι μόνο του συλλόγου μας)- αγόρια και κορίτσια -που αγαπούν το ποδόσφαιρο. 

Παιδαγωγοί-διπλωματούχοι προπονητές με μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχα camp,
όπως Eυγένιου Gerard, στελεχώνουν τη διοργάνωσή μας.

Eφέτος, το 2ο SUMMER SOCCER CAMP υπό την αιγίδα των Νέων Ευγένειας θα λάβει χώρα 25-30/06/2018, και ώρες 18.00-22.00 καθημερινώς, στα γήπεδα 11Χ11 και 5Χ5 της «ΑΓΕΤ» στην περιοχή της Χαραυγής, με 15λεπτα διαλειμματα ανάμεσα στις προπονήσεις, όπου θα προσφέρονται φρούτα, νερά, χυμοί, ενώ την τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης με αφιερώματα,
πολύ παιχνίδι, πολλές εκπλήξεις & απονομές.


Το φετινό μας camp θα στελεχώσουν οι εξής προπονητές:

Γιάννης Σωτήρχος:
Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας μας, πρώην ποδοσφαιριστής super & football league,διπλωματούχος UEFA A

Νίκος Ηλιαδάκης:
Διπλωματούχος ΤΕΦΑΑ, γυμναστής της ανδρικής μας ομάδας και προπονητής των Ακαδημιών μας,διπλωματούχος UEFA B, πρώην προπονητής εθνικών ομάδων κορασίδων με πολλές διακρίσεις τόσοστην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προσφάτως βραβευμένο από την ΕΠΣ Πειραιά για την πολυετή προσφορά του στις υποδομές.

Χρήστος Γιαταγανάκης:
καταξιωμένος προπονητής τερματοφυλάκων, διπλωματούχος Α΄ Futsal ΕΠΟ, πρώην προπονητής τερματοφυλάκων ανάμεσα σε πολλές αξιόλογες ομάδες όπως και των U15 & U17 του Ατρομήτου Αθηνών.

 Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Ψυχαγωγικός Όμιλος Νέοι Ευγένειας

Κώστας Βαμβακούσης:
πρώην αθλητής ομάδων super & football league, καταξιωμένος προπονητής τερματοφυλάκων, με πολυετή πείρα και προσφορά σε ομάδες όπως ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΟ Περιστερίου & Ατρομήτου Αθηνών.

Νίκος Λάγαρης:
πιστοποιημένος προπονητής UEFA C, πρώην ποδοσφαιριστής ομάδων Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και Α΄κατηγορίας Ν. Χίου & Ν. Ηλείας, με πολυετή προσφορά και επιτυχίες σε πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Χίου.

Κώστας Κραβαρίτης:
πιστοποιημένος προπονητής UEFA C, με αξιοσημείωτη πορεία ως αθλητής & προπονητής υποδομών σε ομάδες όπως ΑΟ Kύμης, Αθηναϊδα, Ασπρόπυργος, Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας.

Luis Eduardo Rico:
πιστoποιημένος προπονητής UEFA C, προπονητής της Ακαδημίας μας επί σειρά ετών, με αξιοσημείωτη πορεία & επιτυχίες σε πρωταθλήματα παμπαιδικών τμημάτων ΕΠΣ Πειραιά.


Με γνώμονα πάντα, να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, ναπαροτρύνουμε την ενασχόληση των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, να προάγουμε τον υγιή ανταγωνισμό &την ευγενή άμιλλα, η Διοίκηση και η τεχνική δ/νση της Ακαδημίας μας, περιμένει με χαρά όλους τους
αθλητές γεννηθέντες τα έτη από 2002 έως και 2011 ( 7 έως 16 ετών ), που αγαπούν το όμορφο άθληματου ποδοσφαίρου, είτε ανήκουν στο αθλητικό δυναμικό του Συλλόγου είτε όχι, να συμμετάσχουν στο Ο SUMMER SOCCER CAMP, και να περάσουν μια εβδομάδα άθλησης, χαράς & παιχνιδιού μέσα σε
ένα απόλυτα γιορτινό κλίμα.

Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχών - εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με την γραμματεία της Ακαδημίας των Νέων Ευγένειας, κ. Ζαρταλούδη Ευγενία στο τηλ. 6972 517 051 καθώς και τους υπευθύνους της Ακαδημίας μας κ.κ. Βασιλόπουλο Θεόδωρο τηλ. 6972 056 590 και Άκη
Αξιωτάκη τηλ. 6943 855 878. Θα μας βρείτε επίσης καθημερινά, από 16.30 έως 18.00 στα αποδυτήρια των Νέων Ευγένειας, στο γήπεδο της ΑΓΕΤ Χαραυγής, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία μας Δευτέρα & Πέμπτη, 19.30-21.00 (Τραπεζούντος 36, 2Ος Όροφος, Ευγένεια) Σας ευχαριστούμε Το ΔΣ


Ο Τεχνικός Δ/ντης της Ακαδημίας

Γιάννης Σωτήρχος

Τραπεζούντος 36, 18755 Ευγένεια – Κερατσίνι, Τηλ. 6943 855878 Email: neoi1937@gmail.com
BOUKIS


 
Top